Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme vor livra băuturi răcoritoare către Forțele Navale Române (document)

ro

22 Oct, 2019 00:00 2078 Marime text

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02022 Constanța - Forțele Navale Române, a organizat o licitație pentru atribuirea contractului aferent furnizării de produse agroalimentare (vin băuturi răcoritoare și cafea).


Atribuirea a avut loc în data de 18 octombrie 2019. Obiectul contractului este furnizarea de produse agroalimentare (vin, băuturi răcoritoare, cafea), pentru unităţile militare din Forţele Navale. Valoarea totală a achiziției este de 19.520,12 de lei. Ofertanții câștigători sunt Granbis SRL și Metrans SRL.


Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Granbis SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris al firmei este de 200 de lei. Asociaţii firmei sunt Nicolae şi Ioana Biserică. Nicolae Biserică este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.


Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul 2016, societatea a declarat o cifră de afaceri de 10.854.454 de lei, un profit de 963.610 lei şi 15 angajaţi.


Metrans SRL este o firmă înregistrată în anul 2002, în Bucureşti. Conform Registrului Comerţului, capitalul social subscris al societăţii este de 1.050 de lei, integral vărsat, compus din 42 de părţi sociale, fiecare de 25 de lei. Asociaţii societăţii sunt Eugeniu Gelepu şi Daniela Adriana Craiciu. Administratorul firmei este Eugeniu Gelepu.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


Citește și:

Ce firme vor furniza produse alimentare către UM 02022 Constanța (document)

Cine sunt agenţii economici care vor livra produse agroalimentare unităţilor militare din Forţele Navale (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii