Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:07 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de proiectul tehnic pentru modernizarea drumurilor din localitatea Castelu (document)

ro

16 Jun, 2020 00:00 1724 Marime text
  • Primăria localității Castelu va reabilita drumurile din comună
  • Hydro Design & Engineering SRL va elabora proiectul tehnic
Primăria localității Castelu, din județul Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de proiectare fază PT, (inclusiv DE, CS si DTAC) și Asistență Tehnică din partea proiectantului pe perioada implementării proiectului pentru obiectivul de investiții : “Modernizare drumuri de interes local în Comuna Castelu, Județul Constanța".
Atribuirea a avut loc la data de 9 iunie 2020. Se urmărește modernizarea a 17 drumuri de interes local cu o lungime totală de 8,334 km- 6 străzi pe teritoriul satului Castelu și 11 străzi de pe teritoriul satului Nisipari, prin asfaltare în două straturi pe zonele pietruite și din pământ și cu un strat de asfalt (uzură) pe zonele cu asfalt existent (care prezintă numeroase degradări, fisuri longitudinale și transversale).
Lungimea totală a drumurilor propuse prin proiect este de 8,334 km. Acestea facilitează accesul locuitorilor din localitatea Castelu.
Valoarea achiziției est de 31.979,25 lei. Hydro Design & Engineering SRL este firma care se va ocupa de contract.
 

Hydro Design & Engineering SRL, în datele Registrului Comerțului

Firma a fost înființată în anul 2012, cu sediul social pe aleea Eprubetei, din Sector 3, București.
Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociat unic al firmei este Cătălin Florian Ghelmez. Tot este este și administratorul societății. Activitatea principală a firmei este „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
În anul 2018, firma a raportat 3 salariați, la un profit de 300.952 lei și o cifră de afaceri de 756.124 lei.

În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii