Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:57 22 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât pune la bătaie Administrația Canalelor Navigabile pentru decolmatarea traseelor de aducțiune și evacuare din canale

ro

09 Dec, 2020 00:00 2856 Marime text
 
  • Valoarea investiției este de 50.000 de lei, iar contractul urmează să fie încheiat prin procedura cumpărării directe.
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 15 decembrie 2020, ora 23.30.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA cumpără servicii de decolmatare a traseelor de aducțiune și evacuare aferente sistemului de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile.
 
Valoarea investiției este de 50.000 de lei, iar contractul urmează să fie încheiat prin procedura cumpărării directe.
 
Informațiile au fost publicate recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluate pe www.licitatiapublica.ro.
 
În descrierea contractului se arată următoarele: „conform prevederilor manualelor de exploatare și mentenanță, precum și a documentației As-Built a proiectului «Modernizarea sistemului de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile prin montarea de stații automate de monitorizare a calității apei» este necesară achiziția serviciilor de decolmatare trasee de aducțiune și evacuare aferente «sistemului de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile»“.
 
Așa cum am preciat anterior, valoarea estimată a investiției este de 50.000 de lei, urmând ca achiziția să se facă în baza criteriului „prețul cel mai scăzut“.
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 15 decembrie 2020, ora 23.30.
 
„Ofertele vor fi depuse la secretariatul Companiei sau transmise prin poștă / curier, la adresa: CN ACN SA, str. Ecluzei nr. 1, loc. Agigea, cod postal 9077015, jud Constanța“, se mai arată în anunțul oficial.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul publicat de Compania Națională Administrația Cananlelor Navigabile SA, astfel cum apare pe www.licitatiapublica.ro.

 
Citește și:
 
CN ACN, o nouă etapă pentru modernizarea canalelor navigabile ale Dunării
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii