Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buruienile scot bani din buzunarul companiei Cât costă datul cu coasa pe lângă stâlpii Transelectrica din Constanţa (document)

ro

01 Aug, 2014 00:00 2979 Marime text
Reprezentanţii Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica“ SA din Constanţa se dovedesc a fi foarte darnici când vine vorba despre contracte. O firmă din Galaţi şi-a adjudecat, pe data de 17 iulie, o licitaţie pentru cosirea ierbii din staţiile Transelectrica din judeţul Constanţa, prin contractul ce prevede prestarea de „Servicii de cosire şi îndepărtare a vegetaţiei în staţiile ST Constanţa“. Astfel, firma gălăţeană va cosi iarba şi va îndepărta vegetaţia din staţiile de transformare ale autorităţii contractante, conform documentaţiei descriptive. Valoarea totală a contractului pentru aceste operaţiuni este de 87.583,19 lei, iar câştigătoare a fost declarată firma SC Meracon SRL din Galaţi, care a fost, de altfel, şi singura participantă la licitaţie.

Potrivit datelor din Registrul Comerţului, societatea Meracon SRL a fost înfiinţată în anul 2004 de către două persoane fizice care deţin părţi egale din capitalul social: Radu Alexandru şi Cristian Octavian - ambii din Galaţi -  ultimul fiind şi administratorul societăţii. Activitatea principală a firmei este aceea de prestare „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Societatea, care numără şase angajaţi, a încheiat anul 2013 cu un profit net de doar 736 de lei, dintr-o cifră de afaceri de 168.041 de lei. Anul acesta, un singur contract are valoarea a 50% din cifra totală obţinută anul trecut de această firmă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii