Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:22 11 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transelectrica a încheiat un contract cu o societate din Bucureşti, pentru sucursala Constanţa (document)

ro

09 Dec, 2019 00:00 1301 Marime text

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru achiziţia de separatoare hidrocarburi (ulei) pentru platforma betonată în staţia Tulcea Vest.
Atribuirea a avut loc în data de 3 decembrie 2019, iar 180.713,23 lei este suma totală alocată câştigătorului licitaţiei.
 
Obiectul contractului constă în lucrări pentru dotarea platformei de depozitare de beton existente în staţia de transformare, cu separator de hidrocarburi (ulei). Electromontaj SA a câştigat licitaţia.
 
Electromontaj SA este societate pe acţiuni de tip închis, care funcţionează în conformitate cu legile române. Societatea a fost înfiinţată în anul 1991, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 63.000.000 lei. Potrivit Registrului Comerţului, societatea are o listă de acţionari, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Persoanele împuternicite în societate sunt: Mihai Caunii, Stelian-Vasile Tătar, Gabriel Sbarcea, Arsene Dragomirescu, Constantin Andrei, Tudor Corduneanu, Cătălin Nicolae Costea, Gheorghe Albu, Neculai Stelian Bobescu, Mihai Veliscu, Camelia Elena Badiu, Petruţa Magdalena Popa, Nicolae Arsene, Elena Dogaru, Simion Gabriel Buzera, Cornel Mazilu, Mihaela Safta, Silvius-Dores Nedelcuţ şi Adrian Dumitru Caracaleanu. Cenzor este BDO Audit SRL, prin reprezentantul Mircea Tudor.
 
Activitatea principală a firmei, conform codului CAEN, constă în „Lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii”. În anul 2018, firma a avut 945 de salariaţi, la o cifră de afaceri de 239.859.841 lei, profitul fiind de 8.615.310 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţ ul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citeşte şi:
 
A fost numit preşedintele Transelectrica SA. Iată componenţa Comitetelor consultative din cadrul Consilului de Supraveghere

Venturo Investment SRL, declarată câştigătoarea unui contract de achiziţie publică atribuit de Transelectrica SA (document)

Transelectrica. A fost semnată declaraţia de acceptare a mandatelor de membri provizorii ai Directoratului

Numiri noi în conducerea Transelectrica, în urma şedinţei de astăzi. Iată despre cine este vorba

Transelectrica. A fost revocat preşedintele Directoratului. Cine a fost ales

Transelectrica a fost amendată de ANRE. Iată ce nereguli au fost si valoarea amenzii

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii