Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat de Transelectrica Constanța și Maraton Trans SRL. Este vizat personalul operativ (document)

ro

07 Aug, 2019 00:00 1981 Marime text
Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de servicii de transport personal operativ în stația Lacu Sărat. Atribuirea a avut loc la data de 26 iulie 2019, valoarea contractului fiind de 74.772 de lei, iar firma câștigătoare este SC Maraton Trans SRL.
 
Contractul are ca obiect servicii de transport al personalului operativ în stația Lacu Sărat din județul Brăila, cu mijloace de transport de Ia firme specializate. În acest sens, ST Constanța a încheiat un contract pentru următoarele 22 de luni, conform Legii 99/2016 privind achizițiile sectoriale.
 
Personalul operativ al stațiilor efectuează serviciul de tură în schimburi de 12 ore, câte o persoană sau două pe schimb, iar schimbul de tură se face dimineața și seara, în general între orele 6-7 și, respectiv, între orele 18 și 19.
 

Maraton Trans SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, Maraton Trans SRL a fost înființată în anul 1994. Firma are sediul social în municipiul Constanța și un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Constantin Serdenciuc este asociat unic și administrator al firmei care desfășoară lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire la care facem referire.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii