Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:43 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bufetul UMC este aprovizionat de o firmă din Constanţa şi de una din Brăila (document)

ro

26 Feb, 2017 19:40 2075 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Universitatea Maritimă Constanţa a atribuit, prin cumpărare directă, mai multe contracte de achiziţionare de produse alimentare. Conform licitatiapublica.ro, UMC a achiziţionat contra sumei de 17.162,4 lei, de la firma Granbis SRL din Constanţa, cu sediul social pe strada Theodor Sperantia nr. 60, băuturi răcoritoare şi apă minerală, iar contra sumei de 7.760 lei 400 kg de crenwurşti de porc Fox şi muşchi file vidat Aro. Pentru suma de 5.000 de lei aceeaşi societate va livra către Universitatea Maritimă Constanţa 200 kg de caşcaval Solomonescu Dalia vidat. Societatea  Stedyan Com SRL din Brăila va livra către UMC contra sumei de 7.412 de lei cornuri, cafea şi ceai, iar pentru suma de 936 de lei 80 kg de pesmet alb, 80 kg de făină albă, 120 de litri de ulei de floarea soarelui ambalat în recipiente de 5 l şi 4 kg. de sare.

Tot Stedyan Com SRL va livra către UMC contra sumei de 3.655,5 lei 160 kg. de ketchup dulce Aro, 64 kg. de muştar La Minut, 240 kg de maioneză Horeca şi 320 kg. de castraveţi muraţi Bio Lider. Aceeaşi societate va livra către unitatea de învăţământ superior din Constanţa contra sumei de 171,6 lei 11 cutii de ceai de măceșe și zmeură şi 22 cutii de ceai de fructe de pădure şi lămâie. Nu în ultimul rând, SC Stedyan Com SRL va livra către UMC contra sumei de 1.232 de lei, 89 de seturi de pahare plastic rezistente, pentru cafea, 19 seturi de palete de plastic pentru cafea şi 132 de pachete de şervețele de masă 1 strat, 25x25cm, 100 buc/pachet.

Conform caietului de sarcini, contractul de furnizare intră în vigoare începând cu data semnării acestuia de ambele părți și se va încheia pe data de 31 decembrie 2017. Produsele aferente unui lot vor fi livrate pe bază de comenzi, în maxim 2 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Autoritatea contractantă estimează emiterea a 1-2 comenzi pe lună, cu excepția lunilor iulie și august când este perioada vacanței de vară. Produsele vor fi livrate pe bază de comandă la Sediul Lac Mamaia al Universității Maritime din Constanța, str. Cuarțului nr. 2 Constanța, în maxim 2 zile lucrătoare de la emiterea comenzii. Conform reprezentanţilor Universităţii Maritime Constanţa, produsele alimentare au fost achiziţionate pentru un bufet al unităţii de învăţământ superior.
 
Despre SC Granbis SRL Constanţa

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Granbis SRL are sediul în Constanţa, strada Theodor Sperantia nr. 60 şi are un capital social subscris de 200 de lei. Ca asociaţi în cadrul firmei, cu câte 50 % fiecare sunt Nicolae Biserică, acesta fiind şi administratorul socvietăţii şi Ioana Biserică. Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. Cei doi nu mai figurează ca asociaţi sau administratori în alte societăţi comerciale. Potrivit vrajitorul.eu, în 2015 societatea, care are 14 angajaţi a declarat  un capital social de 200 de lei, o cifră de afaceri de12.029.700 de lei şi un profit de 1.405.301 de lei.
 
Despre Stedyan Com SRL Brăila

Conform Registrului Comerţului, SC Stedyan Com SRL are sediul social în Brăila, pe strada Şcolilor nr. 69 şi are un capital subscris de 225200 de lei. Ca asociat în cadrul firmei figurează doar Dănuţ Dumitru Sterea, care este şi administrator. Acesta mai apare ca asociat în cadrul SC Restedyan SRL din Brăila şi în alte două scoietăţi radiate. Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. Potrivit vrajitorul.eu, în 2015 societatea care are 27 de angajaţi a declarat un capital social de 225.200 de lei, o cifră de afaceri de 9.923.926 de lei şi un profit de 148.844 de lei.   

Caietul de sarcini cu lista completă a bunurilor achiziţionate poate fi analizat în secţiunea Documente.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa                  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii