Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARSVOM Constanța Cine va repara șalupa Apollo? (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2023 15:11 1444 Marime text
Sursa foto: ARSVOMAgenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru servicii de reparații la șalupa de salvare „Apollo”, reînnoire certificate, cu andocare, extragere axe și cârme, lucrări de doc, lucrări diverse.
 
Valoarea finală a contractului este de 1.175.200 lei, iar firma câștigătoare este Turbo Marine SRL, atribuire ce a avut loc pe 6 iunie și a fost publicat pe SEAP la data de 15 iunie 2023.
 
Turbo Marine
 
Firma este fondată în anul 2012, iar conform Termene.ro, a avut în anul 2022 un profit de 467.500 lei, la o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei, cu trei salariați.
 
Sediul social este pe strada Amurgului nr. 81, din Constanța. Asociați în companie sunt Petru Ogrinji – 40%, Suszana Stănică – 40% și Adrian Coteț - 20%. Suszana Stănică este administratorul societății. Ea mai este asociat în Suszi SRL.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Licitații Constanța ARSVOM achiziționează servicii de asigurare CASCO maritim (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii