Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța ARSVOM achiziționează servicii de asigurare CASCO maritim (DOCUMENT)

ro

18 Jun, 2023 11:23 1216 Marime text

 
  • Ofertant câștigător al contractului este Omniasig Vienna Insurance Group SA. 
 
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de asigurare CASCO MARITIM - condiția de asigurare «Asigurare corp navă și mașini», «Pierderea totală, avarii (Avarie Comună și Avarie Particulară) și răspundere pentru coliziuni cu terți 4/4 RDC și FFO (inclusiv salvare, cheltuieli de salvare și judecată)» pentru 20 nave si șalupe A.R.S.V.O.M. Constanța“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Contractul are data 30 mai a.c. Valoarea acestuia e de 1.023.186,75 lei (fără TVA), ofertant câștigător fiind Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, valoarea estimată a acontractului pentru o perioadă de asigurare de opt luni (mai 2023 - 31 decembrie 2023) este de 1.091.003 lei, cu posibilitate de prelungire prin act adițional până la data de 30 aprilie 2024, cu condiția menținerii ofertei tehnico-financiare și a existenței resurselor financiare alocate cu această destinație, de la bugetul statului pe anul 2024.
 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 18 iunie a.c., Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată în anul 2001, are adresa în București, iar activitatea principală este „Alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață) “.
 
Conform sursei citate, în Omniasig Vienna Insurance Group SA acționari sunt Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (din Austria) – cu 99.54299%, Persoane fizice și juridice – cu 0,37% și Banca Comercială Română SA – cu 0.08535%.
 
În 2020, Omniasig Vienna Insurance Group SA a avut un număr mediu de angajați de 1.131.
 
Platforma termene.ro informează și că Omniasig Vienna Insurance Group SA are în jur de 13.000 de contracte câștigate (achiziții publice) din 2007 până în prezent potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP. Data ultimei actualizări: 17 iunie 2023.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a contractat servicii de asigurare a navelor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii