Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARBDD cumpără combustibil de la o firmă din Buzău

ro

21 Dec, 2022 13:16 1290 Marime text
  • Firma care va livra combustibilul este Almatar Trans SRL, din Buzău, societate care a încheiat luna trecută un contract similar cu Penitenciarul Poarta Albă.
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea a încheiat un contract subsecvent acordului-cadru pentru furnizarea combustibilului necesar încălzirii la sediile și navele instituției ARBDD.
 
Firma care va livra combustibilul este Almatar Trans SRL, din Buzău, societate care a încheiat luna trecută un contract similar cu Penitenciarul Poarta Albă.
 
Acum, valoarea acordului-cadru încheiat de firma prahoveană cu ARBDD se ridică la 556.800 de lei fără TVA și, potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată.
 
Conform sursei citate, este vorba despre un contract vizând furnizare combustibil pentru încălzire (motorină euro 5 cu acciză) pentru asigurarea funcționării  următorilor consumatori în conformitate cu documentațiile tehnice ale acestora: centrala termică ce deservește sediul ARBDD Tulcea, centrala termică ce deservește Centrul de Monitorizare Ornitologică Grindul Lupilor, caldarinele ce asigură încălzirea navelor în perioada iernaticului (nava laborator Roua 1, remorcher Sera), instalațiile de încălzire tip Webasto, utilizate de ambarcațiunile din dotarea Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, generatoare de curent“.
 
Contractul este valabil pentru o perioadă de 16 luni, cu posibilitatea de prelungire pe o perioadă de patru luni.
 
Despre Almatar Trans
 
Potrivit Confidas.ro, societatea Almatar Trans a fost înființată în 2000 și are sediul în localitatea Sătuc, pe strada 1 Decembrie, nr. 73, județul Buzău, obiectul de activitate fiind reprezentat de fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului.
 
În 2021, Almatar Trans a avut o cifră de afaceri de 193.343.890 lei, un profit net de 3.744.543 lei și 30 de angajați.
 
Asociat unic al firmei este Cristina Magdalena S. Tarara, cea care deține și calitatea de administrator.
 
Tot potrivit Confidas, Almatar Trans a încheiat 606 contracte de achiziții publice în valoare totală de 417.057.516,96 lei.
 
Printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, ACET SA Suceava, Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL, Administrația Domeniului Public, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Bacău, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Sibiu, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Aparegio Gorj SA, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna sau Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii