Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală cumpără simulator de navigație pe ape interioare!

ro

29 Sep, 2022 14:22 1070 Marime text
 
 
  • Licitația a fost câștigată de firma Navtron SRL, din Constanța!
  • Potrivit Confidas.ro, compania Navtron SRL a fost fondată în 1998 și se ocupă de activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit).
  • Navtron SRL, controlată de asociații Adrian Vişan și Eden Kessler, fiecare deținând 50 %, a declarat pentru anul trecut, cu 20 de angajați, o cifră de afaceri de 8.040.487 de lei, cheltuieli de 8.476.322 de lei și un profit net de 1.260.594 de lei.
 
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără simulator de navigație pe ape interioare! Potrivit licitatiapublica.ro, procedura de licitatie deschisă vizează achiziția de simulator de navigație pe ape interioare a carei valoare totală este de 5.355.450 lei fără TVA., pe loturi, astfel: lotul 1 – Simulator de navigație pe ape interioare – valoare estimată 5.344.898,26 lei fără TVA și lotul 2 - articole de mobilier pentru Simulator de navigație pe ape interioare - valoare estimată 10.551,74 lei fără TVA
 
Conform sursei mai sus precizată, valoarea totală a achiziției este de 5.355.300 de lei (aproximativ un milion de euro).  
 

Simulatorul de navigație pe ape interioare va fi format din următoarele componente: stație instructor, stații de lucru – punți virtuale, care includ: conning, instrumente de control și vizualizare, Radar fluvial cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1, Sistem ECDIS de ape interioare cu accept de tip conform European Standard laying down Technical Requirements for Inland Navigation vessels (ES-TRIN 2017/1), consolă de control dedicată pentru comenzi fizice, punte de navigație fluvială, care include: monitoare cu diagonala cuprinsă între 138 cm și 165 cm și rezoluție 4K, console de navigație pentru instalarea monitoarelor, echipamentelor și tastaturilor, ecran conning, ecran instrumente de control, radar fluvial cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1 cu tastatură de control și toate componentele de operare conform anexei documentului de accept de tip, sistem ECDIS de ape interioare cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1 cu toate componentele de operare conform anexei documentului de accept de tip, modul comunicații externe cu radiotelefon, sistem comunicații interne, telegrafe control mașini/ propulsoare, pilot automat și manetă NFU de echipament real, cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1, cu toate componentele de operare conform anexei documentului de accept de tip, instrument de afișare a vitezei de girație real, cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1 panou superior repetitoare echipamente de navigație (adâncime, unghi cârmă, viteză, drum), modele de nave fluviale (own ships), zone de ape interioare/ fluviale pentru desfășurarea exercițiilor, ecran prezentare briefing/debriefing cu diagonala minimă 189 cm,  mese student, masă instructor, panouri pentru fixarea monitoarelor de vizualizare și rack IT.

 
Licitația a fost câștigată de firma Navtron SRL, din Constanța!
 
Potrivit Confidas.ro, compania Navtron SRL a fost fondată în 1998 și se ocupă de activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Navtron SRL, controlată de asociații Adrian Vişan și Eden Kessler, fiecare deținând 50 %, a declarat pentru anul trecut, cu 20 de angajați, o cifră de afaceri de 8.040.487 de lei, cheltuieli de 8.476.322 de lei și un profit net de 1.260.594 de lei.
 
Compania Navtron SRL a încheiat 242 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 21.292.759,72 lei.
 
Adrian Vişan a mai figurat în trecut în Exicon 2 SRL, VK Engineering & Consulting SRL și în Exicon 3 OIL SRL, toate radiate.
 
De asemenea, Kessler Eden a apărut în VK Engineering & Consulting SRL, Ten International SRL și în Ten Electronics SRL, radiate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitație importantă pentru prima navă bază autopropulsată de mare tonaj din Marina Militară Română! Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii