Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală, contract de 2,8 milioane de euro cu Atlas Company și Atlas Sport SRL din Târgu Mureș! (DOCUMENT)

ro

09 Jan, 2024 14:06 793 Marime text
 
 
 
  • Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanta achiziționează servicii de proiectare și execuție de lucrări pentru proiectul de investiție imobiliară „Lucrări de intervenție la infrastructura bazei sportive din cazarma 1369 Constanța (teren de fotbal, pistă de alegare, pistă cu obstacole, tribună).
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 14.000.000 de lei (aprox 2,8 milioane de euro) – a fost atribuit companiilor Atlas Company SRLși Atlas Sport SRL din Târgu Mureș.
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ - UM 02192 Constanța achiziționează servicii de proiectare și execuție de lucrări pentru proiectul de investiție imobiliară „Lucrări de intervenție la infrastructura bazei sportive din cazarma 1369 Constanța (teren de fotbal, pistă de alegare, pistă cu obstacole, tribună) - obiectivul de investiție imobiliară 2023-I-1369”.  
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 14.000.000 de lei (aprox 2,8 milioane de euro) – a fost atribuit companiilor Atlas Company SRLși Atlas Sport SRL din Târgu Mureș.
 
Conform Termene.ro, SC Atlas Company SRL a fost fondată în februarie 2004, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul pe strada Voinicenilor, din Târgu Mureș, și este controlată de patru asociați Toma Ana,Toma Andrei, Toma Aurel și Toma Emanuel.
 
Potricit Termene.ro, Toma Aurel apare ca administrator.
 
Toma Ana mai apare în Atlas Resorts SRL, Toma Andrei în Sport & Play Project SRL, Toma Aurel în Toma Comprod SRL și în Atlas Resorts SRL, Toma Emanuel în Atlas Sport SRL, Atlas Performant Construct SRL și în Atlas Medical SRL.
 
Pentru anul 2022, SC Atlas Company SRL, cu nouă angajați, a declarat o cifră de afaceri de 2.751.772 de lei și un profit net de 428.540 de lei.
 
Atlas Company SRL are încheiate mai multe contracte publice iar printre autoritățile contractante se află Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ din Satu Mare, Județul Harghita, dar și Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.
 
Despre Atlas Sport SRL
 
SC Atlas Sport SRL a fost fondată în iunie 2013, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are sediul social tot strada Voinicenilor, din Târgu Mureș, județul Mureș, și este controlată de Toma Emanuel, asociat unic și administrator.
           
Cu 75 de salariați și mai multe contracte publice, Atlas Sport SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 30.872.768 de lei și un profit net de 3.067.045 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța cumpără echipamente de scanare și imprimare. Pragma Computers, NS Copiers SRL și Formwerk au câștigat contractul (DOCUMENT)
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, contract cu Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare Turbomotoare COMOTI! Iată despre ce e vorba (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii