Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală a cumpărat arome, condimente și stimulenți (DOCUMENT)

ro

16 Jan, 2024 17:00 811 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției a fost de 524.651,99 lei
 
Ministerul Apărării, prin Academia Navală, UM 02192 Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, ce vizeză achiziția de arome, condimente și stimulenți.
 
Valoarea totală a achiziției a fost de 524.651,99 lei, fiind vorba de mai multe loturi care au fost atribuite spre finele lunii decembrie 2023, rezultatul licitației fiind afișat pe SEAP la dată recentă. Două loturi au fost anulate, fiind vorba de lotul 12 – ingrediente și lotul 10 – drojdie de bere.
 
Restul loturilor au fost revendicate de companiile Stedyan Com SRL, Black Sea Euro Investment SRL, Metrans SRL și Olymel Flamingo Food SRL.
 

Despre Stedyan Com SRL

 
 
Firma figurează în datele oferite de platforma termene.ro că a fost fondată în anul 2003, sediul este în Brăila, pe strada Piața Poporului nr. 19 și are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun.

 
Conform sursei citate, Stedyan Com SRL a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 19.141.587 de lei, un profit net egal cu 620.986 de lei și 23 de salariați.
 
Asociat unic al companiei este Dumitru Dănuț Sterea, cu 225.200 de lei contribuție la buget.
 
Administrator este Dumitru Dănuț Sterea.
 

Black Sea Euro Investment SRL

 
Firma este fondată în anul 2007, conform termene.ro, și a raportat 7 salariați, o cifră de afaceri de 16,6 milioane lei și un profit de 332.903 lei.
 
Firma are sediul în municipiul Constanța, strada Sola 123. Mihai Cantaragiu este asociat unic și administrator.
 

Despre Metrans SRL

 

Metrans SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul pe bulevardul Timișoara nr. 21, sectorul 6, București și are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun, după cum menționează confidas.
 
Potrivit termene.ro, asociații companiei sunt: Eugeniu Gelepu și Daniela Adriana Craiciu.
 
Administrator în Metrans SRL este Eugeniu Gelepu.
 

Despre Olymel Flamingo Food SRL



Potrivit termene.ro, societatea Olymel Flamingo Food SRL fost înființată în anul 2009, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“.


Potrivit sursei citate, în Olymel Flamingo Food SRL asociat unic este Alexandru - Florin Marcu, cel care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Academia Navală, contract de 2,8 milioane de euro cu Atlas Company și Atlas Sport SRL din Târgu Mureș! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii