Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL a contractat o firmă din București. Va realiza audit pentru un amplu proiect (DOCUMENT)

ro

20 May, 2023 16:10 1442 Marime text
  • Câștigătoarea contractului este Societatea de Contabilitate, Expertiză și Consultanță Contabilă SRL, din capitală.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de audit financiar pentru proiectul „Reducerea Eroziunii Costiere - Faza II” (2014-2020).

Valoarea totală a achiziției este de 209.289 lei, iar contractul a fost semnat pe data de 16 mai 2023, câștigătoare fiind Societatea de Contabilitate, Expertiză și Consultanță Contabilă SRL, din capitală.
 

Societatea de Contabilitate, Expertiză și Consultanță Contabilă SRL

Firma este înființată în anul 1994 și are sediul social în București, pe șoseaua Mihai Bravu nr. 90-96. Activitatea principală constă în „Activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal”, conform codului CAEN. Asociați în firmă sunt Eugen Zegrea - 93,34%, Emanuel Zegrea - 3,33% și Laurențiu Zegrea - 3,33%. Emanuel Zegrea are calitatea de administrator al companiei.

Conform datelor raportate, în anul 2021, firma a declarat 7 salariați, la o cifră de afaceri de 754.293 lei și un profit de 206.434 lei.

Emanuel Zegrea mai apare în firmele Lex Audit Accounting SRL, Zagora SRL, Tecnoservice Training Team SA. Laurențiu Zegrea apare în companiile Lex Audit Accounting SRL și Zagora SRL. Eugen Zegrea apare în firmele Lex Audit Accounting SRL și Zagora SRL.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea“ Litoral a încheiat un contract subsecvent de servicii de mentenanță pentru lifturi (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii