Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost atribuit contractul privind eficientizarea energetică a Școlii Generale din comuna Mihail Kogălniceanu (document)

ro

10 Apr, 2019 00:00 1860 Marime text
Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu a semnat cu societatea 144 Engineering SRL, care și-a adjudecat contractul privind eficientizarea energetică a Școlii Generale nr. 2 - comuna Mihail Kogălniceanu.
 
Mai exact, este vorba despre contractul „Servicii de proiectare - faza DTAC, PT, DDE, CS, inclusiv asistența tehnică a proiectantului pentru obiectivul «Eficientizarea energetică a Școlii Generale nr. 2 - comuna Mihail Kogălniceanu»“. Valoarea contractului atribuit este de 30.443 de lei.
 
Persoanele cu rol de decizie responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Belu Ancuța Daniela - primar; Pandrea Daniel Ionel - viceprimar, consilier, Panfile Elena - secretar, Pariza Gabriela - referent contabil, Boghiu Raluca, Ghita Liliana, Gheorghe Elena, Pariza Rodica, Oprea Grațiela - consultant achiziții, consilierii locali Bogza Mihăiță Ovidiu, Bursuc Lăcrămioara, Turea Alexandru, Sandu Adrian, Șapte Elisabeta, Caiali Demiren, Rusu Marcian, Panainte Toader, Petre Floriana, Puiu Constantin.
 

144 Engineering SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 2003, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați sunt Ciogu Georgiana Rozalia, cu 10% din capitalul social, Ciogu Mihai, cu 90% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, este Ciogu Mihai.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 4 salariați a avut o cifră de afaceri de 88.223 de lei și o pierdere de 47.633 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 4 salariați, cifră de afaceri de 279.929 de lei și un profit de 54.937 de lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii