Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudi-Iorga Palaz a dat startul verificarilor activitatilor premergatoare sezonului estival

ro

31 Mar, 2010 22:14 795 Marime text
Miercuri, 31 martie 2010, prefectul a convocat într-o primă şedinţă şefii instituţiilor publice deconcentrate cu rol de verificare şi control în pregătirea şi desfăşurarea sezonului estival, precum şi pe membrii Comisiei de verificare şi control a construcţiilor executate sau în curs de executare pe raza administrativ-teritorială a localităţilor riverane Mării Negre precum şi a pregătirii şi desfăşurării sezonului estival, pentru a stabili procedura de funcţionare.

Comisia a fost constituită ca urmare a problemelor identificate în timpul vizitei în sudul litoralului efectuate la sfârşitul săptămânii trecute de ministrul dezvoltării regionale şi turismului în sudul litoralui, Elena Udrea, şi ridicate în videoconferinţa de sâmbătă a premierului Emil Boc. Controalele vor verifica, în principal, construcţiile ilegale şi organizările de şantier din localităţile Costineşti-zona BTT, Eforie-plaja Belona  şi Vama Veche-plaja 2 Mai şi, implicit, acţiunile conexe acestora: transport, provenienţă materiale, fiscalizare, protecţia muncii, starea tehnică a autovehiculelor ş.a. De asemenea, instituţiile implicate vor efectua verificări în sfera lor de responsabilitate în toate staţiunile de pe litoralul Mării Negre pentru a asigura buna pregătire şi desfăşurare a sezonului estival.
„Voi coordona personal controlul construcţiilor în curs de executare din zonele vizate, astfel încât nicio construcţie nelegală începută să nu poată fi finalizată, iar cele ridicate deja să fie demolate.” a declarat prefectul Claudiu-Iorga Palaz la sfârşitul şedinţei.

http://www.prefecturaconstanta.ro///www.ziuaconstanta.ro/https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/activitatea_institutiei/alte-informatii/ordin_comisie/ordin_comisie_de_verificare.pdf

Nr.109/CP/31.03.2010
Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii