Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expo foto “China colorata”

ro

01 Jul, 2010 18:09 1208 Marime text

Nr. 097/ 30.06.2010.

Comunicat de presă

Expo foto “China colorată”

Holul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, va găzdui începând din luna iulie 2010, o interesantă expoziţie de artă fotografică cu lucrările artiştilor fotografi din China.

Expoziţia organizată de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România în parteneriat cu Ambasada R. P. Chineze din România, cuprinde 60 de fotografii alb-negru şi color, realizate de cei mai renumiţi artişti fotografi din China.

Lucrările expuse au o tematică variată, care cuprinde mai multe genuri ale artei fotografice: peisaje de o rară frumuseţe, portrete, socio-fotografii, eseuri şi sport. Expoziţia artiştilor fotografi chinezi a fost vernisată în anul 2008, la Galeria „Foto Art” din Oradea, în cadrul primei reuniuni a artiştilor fotografi din România, ce a avut loc în luna noiembrie 2008 la Oradea şi Bucureşti şi la care a participat şi o delegaţie de 6 artişti fotografi din Beijing. Expoziţia a devenit itinerantă, după vernisajul de la Oradea, fiind prezentată în mai multe Galerii din România: Arad, Aleşd şi Craiova.

Vernisajul Expoziţiei reprezentative intitulată „China color”, va avea loc vineri, 02 iulie 2010,  ora 11,00, în holul oficial al Camerei de Comerţ şi Industrie a României -  Bucureşti, Bulevardul Octavian Goga nr. 2 ,Tronson 1, Intrare: B, sector 3.

În cadrul vernisajului vor lua cuvântul: domnul Daniel Pavel, directorul Direcţiei Relaţii Publice din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, domnul Ştefan Tóth A.FIAP, preşedintele Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România şi domnul QUE Xiaohua, Consilier Cultural al Ambasadei Chinei în Romania.

Expoziţia este organizată în cadrul schimburilor culturale bilaterale dintre Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR) şi Asociaţia Artiştilor Fotografi din R.P.Chineză (CPA) şi va rămâne la dispoziţia publicului vizitator din capitală şi nu numai, până la data de 15 august 2010.

Astfel adresăm o invitaţie iubitorilor de artă fotografică din Bucureşti şi acelora care vor vizita capitala României în această vacanţă să viziteze această minunată expoziţie de artă fotografică.

Asociaţia Artiştilor Fotografi din România

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii