Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Canadei Excelenta Sa Philippe Beaulne, in vizita la Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

ro

20 Apr, 2010 14:23 1106 Marime text

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Canadei Excelenţa Sa Philippe Beaulne, în vizită la Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Bucureşti, 19 aprilie 2010 – Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Excelenţa Sa dl. Mihail M. Vlasov a primit vizita de curtoazie a Excelenţei Sale dl. Philippe Beaulne, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Canadei la Bucureşti.

Preşedintele CCIR, E.S. dl. Mihail M. Vlasov a menţionat la începutul vizitei  Ambasadorului Canadei E.S. dl. Philippe Beaulne, că deşi aceasta este o întâlnire informală, speră ca pe parcursul său să se abordeze aspecte de interes pentru oamenii de afaceri canadieni şi români.

Prin înfiinţarea de curând a unui Birou pentru Investitori în cadrul CCIR, care împreună cu Biroul Relaţii Externe al Camerei Naţionale vor menţine o legătură directă şi lucrativă cu secţiile economice şi comerciale ale ambasadelor străine acreditate la Bucureşti şi implicit cu oamenii de afaceri străini, aceştia vor beneficia de informaţii la zi privind oportunităţile de afaceri şi vor primi răspunsuri la problemele economice care îi preocupă.

La rândul său, Ambasadorul Canadei a menţionat similaritatea dintre sistemele camerelor de comerţ şi industrie din Canada şi România, subliniind dispunerea regională a camerelor care sunt coordonate la nivel central.  Ieşirea din criza economică a companiilor canadiene a oferit acestora prilejul căutării de noi oportunităţi de afaceri, iar in acest sens şi piaţa din România este una de interes pentru mediul de afaceri canadian.

Excelenţa Sa dl. Philippe Beaulne a fost însoţit pe parcursul vizitei sale la Palatul Camerei de Comerţ de dna. Maria Bernard, Consilier Comercial şi de dl. Octavian Bonea, Expert Dezvoltare Afaceri,  din cadrul Ambasadei Canadei la Bucureşti. 

În încheierea întrevederii, ES dl. Mihail Vlasov, Preşedintele CCIR şi-a exprimat speranţa de a se reîntâlni cât de curând cu oaspetele său şi de asemenea dorinţa ca bunele relaţii dintre reprezentanţii biroului comercial al Ambasadei Canadei şi reprezentanţii Camerei Naţionale să fie la fel de fructuoase şi în continuare.

Biroul Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii