Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Insarcinatului cu afaceri al Ambasadei Republicii PERU la Bucuresti, Eliot GAVIRIA, la CCINA

ro

19 Jun, 2009 01:00 1382 Marime text

Vizita Insarcinatului cu afaceri al Ambasadei Republicii PERU la Bucuresti, domnul Eliot GAVIRIA, la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

Dl. Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si domnul Ion Danut Juganaru –Director general CCINA, au primit azi, 19.06.2009, la sediul CCINA, vizita delegatiei Ambasadei Republicii Peru la Bucuresti, condusa de domnului Eliot GAVIRIA, Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei.
Dinamizarea schimburilor comerciale dintre Romania si Peru, crearea de firme mixte romano - peruane, participarea directa a societatilor comerciale din Constanta la targurile si expozitiile organizate in Peru si facilitarea participarii firmelor peruane la targurile din Romania, sunt palierele de colaborare pe care le-a propus domnul Mihai Daraban, Presedintele CCINA Constanta si Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, reprezentantilor Ambasadei Republicii Peru.
Cu ocazia vizitei, domnul Gaviria a promovat expozitiile care au loc in Peru, in perioada imediat urmatoare, in special EXPOALIMENTARIA, eveniment ce va avea loc in luna septembrie a acestui an.
O atentie deosebita trebuie acordata, de asemenea, importului direct, de marfuri din Peru in Romania, orientat, in special,  pe importul de fructe exotice si a exportului direct de produse romanesti in Peru. S-a discutat, de asemenea, despre importanta pe care o are Portul Constanta, ca deschidere la Marea Neagra, pentru traficul de marfuri, nu numai pentru tari din Europa dar si pentru destinatii ca America de Sud.

In continuarea discutiilor purtate cu Conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, reprezentantii Ambasadei Peru la Bucuresti, au prezentat potentialul economic al Republicii Peru, cu accent pe oportunitati in domeniul turismului. S-au purtat discutii foarte deschise, privind posibilitatea de cooperare in afaceri, cu peste 15 firme din Constanta, prezente la intalnirea organizata la sediul CCINA.

Lucia CALENICI
Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii