Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Ambasadorului extraordinar si plenipotentiar al Indiei la sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

ro

03 Aug, 2010 19:29 1520 Marime text

Vizita Ambasadorului extraordinar si plenipotentiar al Indiei la sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

E.S. domnul DEBASHISH CHAKRAVARTI,  Ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Indiei in Romania a fost primit marti, 3 august 2010, de Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, domnul Mihai Daraban, la sediul CCINA, pentru o scurta vizita de curtoazie.
Domnul Presedinte Daraban a adresat un cordial salut de bun venit Excelentei Sale, prezentand in deschiderea discutiilor purtate, potentialul judetului Constanta, principalele domenii de activitate in care activeaza agentii economici constanteni, dar si importanta economica si strategica pe care o are Portul Constanta, atat ca port maritim cat si ca port fluvial. De asemenea, domnul Presedinte Mihai Daraban a nuantat importanta pe care o are coridorul 7 pan-european, Portul Constanta putand fi, astfel, o foarte buna platforma de dezvoltare atat pentru investitiile indiene in judetul Constanta, cat si pentru abordarea pietelor din Europa Centrala si de Vest.
E.S. domnul Ambasador Debashish Chakravarti s-a interesat, pe parcursul intalnirii de astazi, de reprezentarea consulatelor generale si onorifice in  Constanta, subliniind  importanta pe care o are sprijinul acordat de acestea, dar si de Camera de Comert si de autoritatile locale, agentilor economici constanteni cu capital strain, in dezvoltarea activitatii lor.
La finalul evenimentului, atât domnul Ambasador cat si domnul Presedinte, şi-au manifestat întreaga disponibilitate de a susţine şi ajuta firmele indiene ce doresc sa investeasca si sa-si desfasoare activitatea in judetul Constanta.

Lucia Calenici
Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii