Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Ambasadorului Emiratelor Arabe Unite la CCINA Constanta

ro

28 Apr, 2009 20:10 1364 Marime text

Vizita Ambasadorului Emiratelor Arabe Unite la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Dl. Mihai Daraban, a primit azi, 28.04.2009, la sediul CCINA, vizita E.S. Dl. Yacub Yousif ALHOSANI, Ambasador al Emiratelor Arabe Unite la Bucuresti.
Fiind interesat, in mod special, de potentialul economic al judetului Constanta, domnul Ambasador ALHOSANI a dorit ca prima intalnire sa fie la CCINA, iar prima discutie sa o poarte cu domnul Mihai Daraban – Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta dar si Vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. La aceasta intalnire a participat si dl. Florin CARSTOCEA, membru al Colegiului de Conducere al CCINA Constanta.
Discutiile abordate de Conducerea CCINA au fost de natura de a stimula pe cei care lucreaza in cadrul Ambasadei Emiratelor Arabe Unite la Bucuresti, in eforturile de atragere a cat mai multor companii din EAU, de a participa la proiecte de investitii in judetul Constanta. S-au purtat discutii foarte deschise privind posibilitatea sprijinirii companiilor din EAU, de catre CCINA Constanta, prin gǎsirea unor parteneri adecvati printre membrii Camerei de Comert Constanta si nu numai, dar si a diverselor posibilităţi de cooperare în afaceri. Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta va sprijini, intotdeauna, intalnirile directe intre companiile constantene si cele straine, concretizate, in special, prin participarea acestora la parteneriate de afaceri, targuri si expozitii.
Domnul Presedinte Mihai Daraban a prezentat potentialul economic al judetului Constanta, oferind E.S. Dlui. Ambasador ALHOSANI materiale de promovare a judetului. S-a discutat, de asemenea, despre importanta pe care o are Portul Constanta, ca deschidere la Marea Neagra, pentru traficul de marfuri, nu numai pentru Romania dar si pentru alte tari din Europa.
In finalul discutiilor, domnul Ambasador ALHOSANI a multumit domnului Presedinte pentru primirea sa la sediul CCINA Constanta.

Lucia CALENICI
Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii