Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expozitia maritime international de echipamente navale EUROPORT ROMANIA

ro

20 Apr, 2010 18:29 1943 Marime text

Departamentul   Targuri Expozitii

Expozitia maritime international de echipamente navale EUROPORT ROMANIA
20 - 22 MAI 2010
Editia a VIII-a, Complex TENIS CLUB IDU

Organizat in colaborare cu AHOY – Rotterdam, Olanda si S.C. LIBMAR Consulting S.R.L. Galati

Europort Romania este o expozitie maritima care reuneste furnizori de echipamente si servicii maritime din Romania, Olanda, Belgia, Spania, Serbia, Germania, Norvegia, Finlanda, Suedia, Italia, Polonia si Bulgaria. In cadrul acestei manifestari expozitionale vor fi expuse mostre si sunt prezentate cataloage ale produselor realizate de catre firmele expozante.
Cu prilejul desfasurarii acestui eveniment, firmele specializate pe acest segment de piata au marea opotunitate de a intalni firme internationale, care sunt interesate atat in vanzare produselor pe care le produc, cat si in stabilirea unor relatii de colaborare pentru producerea unor astfel de echipamente, in Romania.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta depune toate eforturile si  sustine aceasta expozitie, venind in intampinarea cerintelor firmelor din domeniul naval, aducand la Constanta firme de renume mondial al acestui domeniu de activitate, fiind de altfel, singura expozitie de acest gen din Romania.

Participa 41 de firme din cele 12 tari, firmele din Romania reprezintand 32% din totalul expozantilor iar cele din Olanda 29%, din Germania 5 firme, din Belgia 3 firme, din 2 firme Italia, Bulgaria, Serbia, Suedia, Finlanda, Polonia si Spania, cate o firma.

Suprafata ocupata este 600 mp.

Pe perioada targului veti putea viziona echipamente navale de ultima generatie din Europa de Vest.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii