Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E.S. Ambasadorul Georgiei in Romania, in vizita la Constanta

ro

05 Feb, 2010 20:17 1568 Marime text

Comunicat de presa

E.S. Ambasadorul Georgiei in Romania, dl. Levan METREVELI s-a intalnit la sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura cu oameni de afaceri din Constanta

Conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta reprezentata de domnul Presedinte Mihai Daraban si domnul Director General Ion – Danut Juganaru, a primit azi, 5 februarie 2010, la sediul sau, vizita E.S. domnul Levan METREVELI  - Ambasadorul Georgiei in Romania si a domnului Grigol MAGRAKVELITZE – Ministrul Consilier al Ambasadei Georgiei la Bucuresti. La acest eveniment au participat 24 agenti economici din Constanta din urmatoarele domenii de activitate: agricultura, constructii, transporturi, naval si turism dar si reprezentanti ai mass – media locala.
Scopul acestei vizite a fost pregatirea organizarii comune a Forumului economic care se va desfasura la sfarsitul lunii aprilie 2010 in Georgia, la Batumi – Republica Autonoma Adjara. Pentru ca firmele romanesti prezente la intalnire sa fie familiarizate cu mediul de afaceri georgian, E.S. domnul Ambasador Metreveli a prezentat atat situatia economica din Georgia, facand referire la indicatorii economici, taxe, structura investitiilor, comert exterior si transport dar, mai ales,  la Republica Autonoma Adjara si orasul Batumi, cu obiectivele sale cele mai importante.
In cadrul forumului, ce se va desfasura in aprilie, la Batumi, se va pune accent pe probleme de infrastructura, transport si turism. In acest sens, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta va organiza, in aprilie a.c., o misiune economica in Georgia.

Lucia Calenici
Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii