Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:06 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul la sfârșitul acestei săptămâni

ro

29 Mar, 2012 22:40 700 Marime text

 Sucursalele BCR din toată țara vor fi închise vineri, 30 martie începând cu ora 16:00.

 Sâmbătă, 31 martie, sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul.

 Accesul la serviciul de internet banking BCR va fi limitat, ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul IT al băncii

Sistemele de carduri, inclusiv reţeaua de ATM şi POS, sunt aşteptate să funcţioneze în parametrii normali.

Bucureşti, 29 Martie - BCR anunţă că, în perioada vineri 30 martie, ora 16:00 - duminică 01 aprilie, ora 24:00, va efectua lucrări de întreţinere pentru îmbunătăţirea funcţionării sistemului informatic al băncii. În consecinţă, sucursalele BCR nu vor avea program cu publicul vineri 30 martie, după-amiază începând cu ora 16.00, şi sâmbătă 31 martie (sucursalele care operează in zilele de sâmbătă - ex: din centrele comerciale), pentru a permite actualizarea sistemului de procesare a operaţiunilor.

În acelaşi timp, serviciile de electronic banking, atât pentru persoane fizice cat si pentru clienţi corporativi, nu vor fi disponibile începând cu vineri 30 martie, ora 16.00 până în a doua parte a zilei de sâmbătă 31 martie, pentru a permite sincronizarea cu actualizările din sistemul informatic de bază.

Sistemele de carduri, inclusiv reţeaua de ATM şi POS, sunt aşteptate să funcţioneze în parametrii normali, deşi este posibil să apară incidente izolate. Ca atare, ii sfătuim pe clienţii noştri să se asigure că dispun de rezerve de numerar pentru cazuri excepţionale, în cazul în care apar întreruperi. Pentru cazurile de urgenţă clienţii pot apela telefonic la serviciile suport Alo 24 Banking - TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227) şi 021/407.42.00.

BCR şi-a propus sa aibă toate funcţionalităţile sistemelor sale de procesare complet operaţionale până luni, 2 aprilie. Toate lucrările au in vedere îmbunătăţirea performanţelor sistemului de IT şi a servirii clienţilor.

Banca cere scuze clienţilor pentru eventuale inconveniente şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoare activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 667 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM - peste 2.000 de bancomate si POS - peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 210,0 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 3.627,6 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.5%.

Ti-a placut articolul?

Comentarii