Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predictibilitate sporită cu noul produs de refinanţare de la Citibank

ro

02 May, 2011 16:32 836 Marime text

 Până la 60.000 Lei în 24 de ore şi comision de administrare 0

Clienţii care doresc să îşi aducă toate creditele în acelaşi loc sau care preferă un credit in Lei în locul unuia în valută pot opta acum pentru noua ofertă de refinanţare de la Citibank România. Acest produs nou lansat permite clienţilor să împrumute până la 60.000 Lei, fără girant şi avans.

Principalul avantaj al împrumutului în Lei oferit de Citibank România este eliminarea riscului dat de fluctuaţiile valutare şi în felul acesta posibilitatea de a gestiona creditul într-un mod eficient, alegând rambursarea în rate lunare fixe egale. Rata anuală a dobânzii este fixă, cu o valoare începând de la 15,99%, iar comisionul de administrare este 0.

Procesul de acordare a creditului este simplu, iar documentaţia necesară este minimală, potenţialii clienţi nefiind nevoiţi să părăsească biroul sau domiciliul pentru a se întâlni cu reprezentanţii băncii. Agenţii Citibank se pot întâlni cu solicitanţii de credit într-o locaţie şi într-un moment convenabile pentru aceştia, în vederea constituirii dosarului de credit. Decizia băncii va fi comunicată solicitantului în termen de 24 de ore de la momentul depunerii documentaţiei complete.

"Unul dintre principiile care ghidează relaţia dintre Citibank şi clienţii săi este finanţarea responsabilă. Acesta este motivul pentru care oferim doar credite în Lei, cu dobândă fixă. Prin intermediul acestei noi oferte de refinanţare, venim în întâmpinarea clienţilor ce simt povara fluctuaţiilor cursului valutar şi ale dobânzii, din dorinţa de a le oferi condiţii flexibile şi transparente de creditare, precum şi predictibilitate în planul de rambursare", a declarat Mihaela Nacu, Director Departament Credite la Citibank România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii