Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi modalitati de plata a facturilor Enel energie muntenia si Enel energie prin BRD

ro

06 Jul, 2010 19:11 8096 Marime text
De acum, clienţii Enel Energie Muntenia şi Enel Energie au la dispoziţie noi modalităţi de achitare a facturii de energie electrică, prin intermediul modalităţilor de plată puse la dispoziţie de BRD-Groupe Société Générale.

Noile modalităţi de plată aduc un plus de confort şi rapiditate în efectuarea plăţilor şi pot fi utilizate atât de clienţii Enel Energie Muntenia cât şi de cei ai Enel Energie. Astfel, facturile pot fi plătite în numerar şi prin card la maşinile automate de încasare ROBO, prin card la bancomat, prin transfer electronic BRD-Net şi BRD@ffice, precum şi în numerar sau prin ordin de plată la ghişeele BRD, debit direct sau chiar telefonic, prin serviciul Vocalis.

Reţeaua BRD din Muntenia, Banat şi Dobrogea numără peste 450 de unităţi, peste 750 de bancomate şi mai mult de 300 de ROBO şi oferă servicii de încasare a facturilor Enel Energie Muntenia şi Enel Energie. Utilizarea serviciilor de plată facturi pentru clienţii Enel, prin intermediul BRD, este gratuită, fără perceperea vreunui comision.

Instrumentele de plată oferite prin intermediul BRD se adaugă opţiunilor de plată pe care Enel Energie Muntenia şi Enel Energie le-au pus deja la dispoziţia clienţilor lor, în scopul de a le oferi acestora servicii de calitate şi o importantă economie de timp.

Informaţii suplimentare privind modalităţile de facturare şi plată sunt disponibile în pagina trei a facturii, apelând serviciul Call Center la numerele de telefon alocate fiecărei zone şi indicate pe factură sau pe www.enel.ro.

Enel este cea mai mare companie italiană în domeniul energiei electrice şi cea de-a doua companie europeană de utilităţi în funcţie de capacitatea instalată. Este un jucător integrat care produce, distribuie şi vinde electricitate şi gaz. După achiziţia companiei spaniole Endesa, Enel este acum prezentă în 23 de ţări, având o capacitate de producţie de 95.000 MW şi vinde energie electrică şi gaz natural către circa 61 milioane de clienţi. Fiind listată la Bursa din Milano încă din anul 1999, Enel este compania italiană cu cel mai mare număr de acţionari, având aproximativ 1,4 milioane de investitori instituţionali şi de retail în 2009. Grupul Enel este şi cel de-al doilea operator italian în sectorul gazului natural, cu aproximativ 2,8 milioane de clienţi, şi un jucător important pe piaţa din Spania, cu circa 1,2 milioane de clienţi.

În România, Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice, având circa 2,5 milioane clienţi, 93.000 km de reţea şi aproximativ 5.000 angajaţi. Enel operează în domeniul furnizării electricităţii, prin Enel Energie Muntenia şi Enel Energie, în timp ce Enel Distribuţie Banat, Enel Distribuţie Dobrogea şi Enel Distributie Muntenia sunt companiile care se ocupă de gestionarea şi îmbunătăţirea reţelei de energie electrică în aceste trei regiuni. În România, Enel depune eforturi pentru a deveni un operator integrat pe verticală prin intrarea în sectorul de generare de electricitate din surse regenerabile (energie eoliană), nucleară (ca unul din investitorii în reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă) şi are în vedere iniţiative viitoare bazate pe cărbune curat.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. Banca are 2,5 milioane de clienţi şi operează o reţea de 930 de unităţi. BRD are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are peste 160.000 de angajaţi în toată lumea, pe trei activităţi - cheie:

- Retail banking şi servicii financiare

- Global Investment Management & Services

- Corporate & Investment Banking

Biroul de presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gabriel 22 Jan, 2011 16:23 Pt cine nu stie caras-severin este judet de experienta pt cei din Enel . Vor sa inchida toate casierile din judet pe rand una cate una ,si au inceput cu casieria din Moldova Noua unde au lasat toti locuitorii in voia sorti ,fara o modalitate de plata si fara un birou de relati cu clienti.Toate reclamatile facute nu au fost luate in seama . De asemenea a fost inchisa si o casierie din Oravita ,dar spre fericirea locuitorilor din Oravita in oras erau 2 casierii.Acuma au de gand sa inchida si casieria din localitatea Anina care este singura caserie din oras unde se poate plati factura. In Anina nu este nici o banca comerciala.Exista doar o sucursala CEC, unde stai sa platesti o factura 30 min daca nu este nimeni la rand ,datorita programului greoi pe care il detine CEC . cine nu crede sa verifice!!! Intrebarea este , Ce fac toti abonatii care nu mai au unde sa plateasca facturile de energie electrica??? Asa a inteles Enel modernizarea batandusi joc de clienti sai!!! Daca in localitatea unde locuiesc as fi avut alta posibilitatea as fi renuntat la servicile Enel!!! Sunt obligat sa raman la servicile lor dar doresc sa platesc la o casierie Enel unde banii se duc direct in contul Enel si am o siguranta, dar nu sunt obligat sa stau la rand "folosind alte modalitati de plata" impusa de Enel!!!