Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:34 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

« Moş Reducere » - ofertă specială de credite de la BCR pentru cumpărături în sezonul reducerilor

ro

18 Jan, 2012 17:42 1026 Marime text
Campania include cardurile de credit şi creditele de nevoi personale destinate exclusiv refinanţărilor de la alte bănci Cardurile de credit BCR oferă până la 12 rate egale cu dobânda 0 la comercianţii parteneri, precum şi o perioadă de graţie de până la 53 de zile BCR încurajeaza creditarea în lei, în special cardurile de credit şi creditele destinate refinanţărilor

Bucureşti, 18 ianuarie 2012 - Banca Comercială Română (BCR) lansează o ofertă specială - « Moş Reducere » - de credite pentru cumpărături în sezonul reducerilor, sub forma cardului de credit şi a creditului de refinanţare. Campania promotionala se desfasoara in perioada 16 ianuarie - 3 martie 2012.

De la jumatatea lunii ianuarie începe sezonul reducerilor, iar românii arată un interes crescut pentru această periodă planificandu-şi bugetul astfel încat să profite de preţurile reduse oferite de comercianţi. Astfel, clienţii BCR pot face cumpărături în rate cu dobânda „0" (ZERO) prin intermediul cardurilor de credit BCR (POWERCARD BCR/ BCR Wizz Air) la comercianţii parteneri: Leonardo, Flanco, Domo, Real, Steilman, etc. Cardurile BCR - (POWERCARD BCR/ BCR Wizz Air) - ofera o perioada de graţie de până la 53 de zile pentru cumpărături la orice comercianţi si un program de rate - cumpărături în maxim 12 rate egale cu dobânda 0 (zero) la partenerii BCR.

„Oferta noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor care îşi doresc sp culeagp benficiile perioadei reducerilor fără a-şi creşte însă semnificativ cheltuielile efectuate", a declarat Bogdan Gogioman - Şef Departament Carduri de Credit în cadrul BCR.

Totodată, BCR oferă comision de analiză al dosarelor 0 (ZERO) pentru creditele DIVERS BCR/ SMART BCR (MAXICREDIT) contractate în scopul refinanţării creditelor de la alte bănci. Campania BCR se adresează clienţilor noi care doresc să-şi reducă efortul financiar lunar de plata prin consolidarea datoriilor într-un sigur credit cu o rată lunară mai mică, la BCR. BCR oferă în cazul creditelor DIVERS BCR asigurarea de viata în mod gratuit, iar în cazul creditelor SMART BCR (MAXICREDIT) asigurarea de imobil gratuit, pe toată perioada de creditare. Opţional, banca oferă contra cost poliţa de asigurare complexă, în cazul în care clientul rămâne şomer, pentru care banca se angajează să acopere, în locul clientului, până la 24 de rate lunare.

„Nouă campanie vine şi ca urmare a interesului deosebit arătat de clienţi pentru ofertele de refinanţare derulate recent. Oferta de refinanţare se poziţionează în topul celor mai atractive oferte de refinanţare existentă în acest moment pe piaţă şi vine în întampinarea nevoilor clienţilor care îşi doresc atât să îşi reducă obligaţiile de plată de natura creditelor cât şi să beneficieze de ofertele atractive ale comerciantilor", a declarat Roxana Cristea - Sef Departament Credite Negarantate in cadrul BCR.

În cadrul ofertei combinate, BCR ofera un bonus de 50 lei sub forma de cash back clientilor care vor achiziţiona pachetul de credite (card de credit + credit de refinanţare) şi vor efectua o tranzacţie de minim 50 lei până pe data de 3 martie 2012. Bonusul se va acorda până la 31.03.2012 în contul de card de credit.
In cadrul programului de loialitate derulat de BCR, pentru fiecare RON cheltuit la comercianţii acceptanţi din ţară, străinătate sau pe internet detinatorii cardurilor POWERCARD BCR câştigă puncte de loialitate. Totodata, POWERCARD BCR ofera posesorilor si o asigurare de protecţie a cumpărăturilor, o asigurare de călătorie si o asigurare medicală.

* *
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.
* *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.

Ti-a placut articolul?

Comentarii