Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:00 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank oferă depozite la termen cu plata lunară a dobânzii

ro

14 May, 2012 17:59 793 Marime text

Bucureşti, 14 mai 2012. Clienţii Millennium Bank care doresc să economisească pe termen lung pot beneficia acum de noul depozit „12 luni câştigătoare", care oferă plata lunară a dobânzii. Câştigurile din dobândă sunt transferate automat de către bancă în contul curent indicat de către client. Depozitul este disponibil în lei, cu o maturitate de 12 luni şi poate fi constituit cu o sumă minimă de 1.000 de lei.

Dobânda anuală fixă este 6,25% pentru depozitele create prin Internet Banking sau 6% pentru cele deschise în sucursale sau prin Call Center, pentru sume mai mari de 20.000 de lei. Sumele de până la 20.000 de lei beneficiază de o dobândă de 6% pentru depozitele create prin Internet Banking sau de 5,75% pentru cele deschise în sucursale sau prin Call Center. Deschiderea şi administrarea depozitului sunt gratuite.

„Strategia noastră este să devenim un partener solid pentru clienţii noştri în ceea ce priveşte economisirea, oferindu-le un portofoliu diversificat de produse, care să răspundă nevoilor lor. În linie cu această strategie, ne extindem oferta de produse în acest an, iar depozitul «12 luni câştigătoare» este un prim pas în această direcţie. Acest instrument de economisire pe termen lung a fost creat pentru clienţii care vor să aibă un venit lunar stabil şi, în acelaşi timp, să pună bani deoparte", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank România.

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include depozite clasice la termen cu dobânzi fixe, Depozit Ascendent cu dobândă progresivă, care ajunge la 10% pe an în a şasea lună, conturi de economii, precum şi Pachetul Dual, un instrument de economisire şi investiţii, alcătuit dintr-un depozit în lei pe trei luni cu dobândă anuală de 10% şi un fond de investiţii cu risc moderat.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-ogamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în martie 2012, active totale în valoare de 92 miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.500 de angajaţi.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Macao, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Ti-a placut articolul?

Comentarii