Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:45 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank măreşte suma maximă pentru creditul de nevoi personale fără garanţii

ro

21 May, 2012 17:26 730 Marime text

Bucureşti, 21 mai 2012. Clienţii Millennium Bank pot contracta acum credite de nevoi personale fără garanţii de până la 45.000 de lei şi pot folosi suma fără a-i justifica destinaţia. Creditul este disponibil în lei, iar dobânda fixă este de 14,5% pe an. Cheltuielile precontractuale aferente întocmirii dosarului de credit şi administrarea creditului sunt gratuite, singurul comision perceput de bancă la acordarea creditului fiind cel de analiză, de 250 de lei. Perioada de rambursare este de până la 60 de luni.

„În 2012, 45% din solicitările de credit pe care le-am primit au fost pentru credite de nevoi personale fără garanţii. În urma creşterii cererii, am decis să îmbunătăţim produsul, pentru a răspunde mai bine nevoilor clienţilor noştri. Astfel, am mărit suma maximă de la 25.000 la 45.000 de lei", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank România.

Banca acceptă doi co-debitori pentru acest credit şi o gamă largă de surse de venit, care include salarii, bonusuri, comisioane din vânzări, venituri din participarea la consilii de administraţie şi cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activităţi independente, diurne navigatori, alte diurne.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-ogamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în martie 2012, active totale în valoare de 92 miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.500 de angajaţi.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Macao, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Ti-a placut articolul?

Comentarii