Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:14 21 07 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank lansează noul Credit Ipotecar, cu costuri reduse

ro

05 Sep, 2010 17:50 1288 Marime text

Bucureşti, 5 septembrie 2010. Millennium Bank lansează noul Credit Ipotecar, cu costuri mai mici pentru clienţi, care includ marje începând de la 5% plus indicele Euribor/Robor la trei luni. Valoarea marjei depinde de valoarea avansului şi de opţiunea clienţilor de a-şi transfera veniturile la bancă. Dobânzile sunt variabile, iar clienţii beneficiază de asigurare de viaţă gratuită şi de zero comisioane de administrare şi de rambursare în avans. În plus, Millennium Bank percepe 0% comision de analiză clienţilor care aleg noul Credit Ipotecar pentru a-şi refinanţa un alt împrumut ipotecar până la finalul anului 2010.

Campania de promovare a noului Credit Ipotecar este realizată împreună cu Holograf şi este a doua colaborare dintre bancă şi trupa muzicală pentru promovarea produsului. Clienţii care fac o simulare pentru Creditul Ipotecar Millennium Bank primesc gratuit un CD cu Holograf, ediţie limitată.

„Noul Credit Ipotecar este ajustat conform condiţiilor actuale ale pieţei şi este gândit să se potrivească mai multor profiluri de client. Clienţii pot opta fie pentru un avans minim, de 20%, fie pentru o dobândă mai mică, în funcţie de nevoile lor", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank. „Aceste caracteristici noi ale împrumutului continuă strategia noastră de a oferi unul dintre cele mai accesibile credite ipotecare de pe piaţă", a adăugat Eliza Erhan.

Creditul Ipotecar Millennium Bank este acordat pe o perioadă de până la 30 de ani şi finanţează până la 80% din valoarea imobilului achiziţionat.

Campania de promovare a noului împrumut se va desfăşura pe TV, print, online, outdoor şi indoor.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. În prezent, Millennium Bank are 74 de unităţi pe teritoriul României, care se adresează populaţiei şi companiilor, printr-ogamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2010, active totale în valoare de aproximativ 99 miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de aproximativ 1.800 de unităţi, cu un număr total de peste 21.000 de angajaţi.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp este prezent în Portugalia, Polonia, Grecia, România, Mozambic şi Angola. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mary johnson 30 Sep, 2010 19:25 Eşti un om de afaceri sau o femeie? Eşti în orice mizerie financiară sau nu aveţi nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluţiona datoria dumneavoastră sau achita facturile dvs. sau de a începe o afacere frumos? Nu aveţi o scor de credit scăzut, iar tu le este greu să obţină capital de împrumut de la Bancile locale / alte institute financiare? Ai nevoie de un împrumut sau de finanţare pentru orice motiv, cum ar fi, * Vehicul Credite * Credite Imobiliare * Credite pentru afaceri * Alte credite * Linie de credit * MasterCard Contactati-ne prin e-mail: maryjohnsonloanfirm.johnson7 @ googlemail.com Notă: imprumut este da afară pentru rata dobânzii doar 3% anual. Bunavointa fi informat că împrumutul va fi dat la tine în orice ţară locuiţi din lume. Orice client, care este în nevoie, ar trebui să furnizeze următoarele informaţii în pentru ca noi să deschidă un fişier de prelucrare împrumut. 1.FULLNAME :............................... 2. ADRESA :................................ ... 3. OCUPAŢIA :..................... 4. ŢARA :........................ 5. STAT :.......................... 6. City :........................... 7. SEX :............................ 8. Vârstă ............................. 9. Numărul de telefon mobil :.............. 10. Suma necesară ca împrumut :.......... 11.Monthly Venituri .................. 12.DURATION :....................... 13. ÎMPRUMUT SCOP ............... Vă mulţumim pentru cooperare Dna Mary Johnson (c.e.o) Bunul Dumnezeu te va binecuvînta