Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:59 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MaxiPlus BCR - randament 12,00 % la scadenţă începând din aprilie

ro

13 Apr, 2012 23:50 966 Marime text

 Depozitul MaxiPlus pe 24 luni are un randament la scadenţă garantat de 12,00% la lei şi 8% la euro

 Bonusul acordat clienţilor care îşi încasează salariul sau pensia în cont BCR creşte la 0.30%

 Din 15 iunie, BCR va reduce dobânda aferentă disponibilităţilor la vedere la 0.01 %/an

Bucureşti, 13 aprilie 2012 - Banca Comercială Română (BCR) oferă, şi în luna aprilie cea mai competitivă modalitate de economisire. Depozitul la termen de 24 luni, MaxiPlus BCR are acum un randament la scadenţă de 12,00% (cu o dobândă nominală fixă de 6,00% / an) la lei şi de 8% (cu o dobândă nominală fixă de 4,00% / an) la euro. Nivelul dobânzii pentru depozitele noi se menţine foarte avantajos, deşi este ajustat în scădere faţă de luna martie în contextul economic marcat de scăderea continuă a inflaţiei şi de reducerile succesive a dobânzii de politică monetară.

Nivelul dobânzii nominale anuale creşte cu un bonus de 0,25 puncte procentuale dacă depozitul este constituit prin Click sau Alo 24 Banking BCR (până la 6,25% / an - randament 12,50% la scadenţă la lei şi respectiv 4,25% / an la euro - randament 8,50% la scadenţa.

"Depozitul la 24 de luni rămâne cel mai avantajos produs de economisire BCR şi în luna aprilie pentru că dobânda fixă competitivă protejează economiile deponenţilor faţă de inflaţie şi faţă de variaţiile nivelului de dobândă. Totodată, deponenţii nu au comision nici la deschiderea depozitului şi nici la retragerea banilor la scadenţă. Persoanele care au nevoie de bani înainte de scadenţă primesc o dobândă avantajoasă de până la 5% la lei şi 3% la euro în funcţie de perioada de deţinere a depozitului" a precizat Catălina Zincenco, Şef departament Produse de Economisire şi Investiţii, BCR.

În cazul lichidării depozitului înainte de scadenţa la 24 luni, banca bonifică o mare parte din dobândă, în funcţie de perioada de deţinere, astfel:

Moneda

Perioada de deţinere a depozitului

Până la 6 luni

6 - 12 luni

12 - 18 luni

18 - 24 luni, exclusiv data scadenţei

Lei

3,00% pe an

3,75% pe an

4,25% pe an

5,00% pe an

Euro

1,00% pe an

1,75% pe an

2,50% pe an

3,00% pe an

Retragerea la scadenţă nu este afectată de niciun comision de deschidere, administrare, lichidare sau retragere numerar, acesta fiind zero.

Totodată, BCR a majorat bonusul promoţional de dobândă aplicabil depozitelor deţinute de clienţii care îşi încasează salariul sau pensia într-un cont curent BCR la 0.30% pe an (de la 0.25%). Oferta este disponibilă în orice unitate BCR pentru depozitele constituite între 6 şi 30 aprilie.

Din luna aprilie, BCR a modificat în scădere nivelul dobânzii la întreaga paletă de depozite cu valori începând de la 0,4% puncte procentuale, în concordanţă cu evoluţiile macroeconomice.

BCR anunţă şi faptul că începând cu 15 iunie 2012, dobânda practicată de bancă pentru disponibilităţile la vedere va fi de 0.01%, indiferent de valuta contului.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 667 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 210,0 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 3.627,6 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.5%.

Ti-a placut articolul?

Comentarii