Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:53 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Libra Internet Bank susține nominalizații Galei Medica

ro

02 Jul, 2014 10:30 813 Marime text
Partenerul Colegiului Medicilor din România, Libra Internet Bank, face un pas înainte în susţinerea sistemului medical din România prin acordarea de condiţii preferenţiale la depozite şi produse de creditare tuturor nominalizaţilor Galei Medica 2014. Aceştia vor putea accesa credite cu comision de acordare 0 (în loc de 1,5%) şi vor beneficia de o dobândă la depozite de 4,5% (în loc de 4%).
“Salut iniţiativa Libra Internet Bank de a acorda condiţii preferenţiale tuturor nominalizaţilor Galei Medica. Este o recunoaştere! “, a declarat prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România.
La rândul său, Emil Bituleanu, preşedintele Libra Internet Bank, a întărit importanţa pe care o acordă în continuare Libra Internet Bank sprijinirii performanţelor în rândul medicilor: “Dorim să arătăm prin această acţiune că Libra Internet Bank continuă să se implice în mod activ în susţinerea formării de elite în rândul medicilor, dar şi a performanţei din sectorul medical în general, motiv pentru care am decis sprijinirea tuturor celor nominalizaţi în cadrul Galei Medica. Libra Internet Bank este un partener de tradiţie al acestei manifestări încă de la prima ediţie si ne propunem să susţinem acest eveniment şi în anii care urmează.”
 
Despre Libra Internet Bank
Libra Internet Bank face parte din grupul american de investiţii New Century Holdings, iar din anul 2011 se poziţionează ca „bancă a Internetului”, având una dintre cele mai performante şi mai premiate aplicaţii de Internet Banking de pe piaţa bancară din România.
Cu o reţea de 35 de sucursale la nivel naţional şi, cu o valoare totală a activelor de 1.202.192.716 RON la sfârşitul anului 2013, după o creştere neîntreruptă în ultimii 4 ani, Libra Internet Bank se situează pe poziţia 28 în sistemul bancar românesc.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii