Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generali Asigurari a emis prima polita de asigurare obligatorie de locuinta din Romania

ro

15 Jul, 2010 22:57 2365 Marime text
marie_kovarova_.jpgDomnul Mihai Capră, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este detinatorul primei polite de asigurare obligatorie de locuinta din Romania, emisa de Generali Asigurari
Incepand de astazi, Generali Asigurari si Ardaf, companii ale Grupului Generali in Romania, sunt pregatite sa emita electronic astfel de polite pentru toti cei interesati

Bucureşti, 15 iulie 2010. Generali Asigurari si ARDAF, membre ale grupului Generali in Romania, actionari ai Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) si sustinatori ai legii de asigurari obligatorii de locuinte inca de la discutiile initiale, au demarat emiterea electronica de asigurari obligatorii de locuinta. Generali Asigurari este compania care a emis prima polita de acest fel, asigurat fiind Domnul Mihai Capră, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, prezent astazi la conferinta de presa de lansare a PAD - polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale.

Cele doua companii sunt pregatite sa le explice clientilor avantajele asigurarii locuintelor, riscurile acoperite si variantele disponibile care li se potrivesc cel mai bine. Generali si Ardaf au sistemul informatic necesar emiterii in timp real al politelor de locuinte si o forta de vanzari instruita. In plus, cele doua companii detin o retea de acoperire nationala, insumand peste 300 puncte de vanzare si 11.000 de agenti.

„Ne-am mobilizat intr-un termen record si am perfectat infrastructura necesara, tocmai pentru ca o astfel de initiativa este atat de necesara in Romania. Conform celor mai recente statistici, valul recent de inundatii a afectat circa 3.500 de locuinte si a generat daune de aproximativ 600 milioane de euro, adica 0,6% din PIB. Sunt cifre alarmante, care ar trebui sa responsabilizeze proprietarii de locuinte din Romania", a declarat Marie Kovarova, Coordonator al Grupului Generali PPF Holding in Romania si Director General al companiei Generali Asigurari.

„Ne vom concentra toate eforturile pentru a le explica oamenilor cat mai clar beneficiile asigurarilor obligatorii de locuinte si mai ales care sunt riscurile la care se expun daca aleg atitudinea pasiva. Am incredere ca romanii vor constientiza nevoia de protectie a locuintei si vor da dovada de responsabilitate. Pana la urma, aceasta lege le garanteaza o protectie financiara de baza in schimbul unui pret foarte mic", a concluzionat Kovarova.

Detalii despre asigurarea obligatorie de locuinta sunt disponibile accesand www.generali.ro si www.ardaf.ro, precum si in toate punctele de lucru ale celor doua companii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii