Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GE Garanti Bank, premiata pentru al doilea an consecutiv „Cea mai buna banca de internet banking pentru persoane fizice din Romania" de Global Finance

ro

29 Jul, 2010 21:55 1050 Marime text
Bucuresti, 29.07.2010 - GE Garanti Bank a fost desemnata "Cea mai buna banca de internet banking pentru persoane fizice din Romania in 2010", in cadrul premiilor anuale organizate de prestigioasa revista Global Finance. Premiul a fost acordat in urma unei analize complexe realizate de echipa redactionala a publicatiei Global Finance si a avut la baza multiple criterii: web-design si complexitatea functionalitatilor oferite, cresterea numarului de clienti ai serviciului, gradul de utilizare, precum si eficienta strategiiilor de atragere de noi clienti.

„Este al doilea an consecutiv cand Global Finance acorda GarantiBank aceasta distinctie, care ne onoreaza si in acelasi timp ne confirma eforturile de a dezvolta in permanenta produse si servicii de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri. Vom continua sa oferim utilizatorilor serviciului nostru de internet banking functionalitati noi si diversificate, adaptate nevoilor lor in continua schimbare, in conditii de maxima securitate.", a declarat Murat Atay, Director General al GE Garanti Bank.

„In mai putin de o decada, Internetul a transformat modul in care persoanele fizice si companiile utilizeaza serviciile bancare. Imbunatatirile permanente aduse de serviciile de internet banking intrate in competitia de anul acesta ne arata ca in acest domeniu vom vedea si de acum incolo dezvoltari din ce in ce mai spectaculoase.", a declarat Joseph D. Giarraputo, editor si presedinte al publicatiei Global Finance.

Garanti Online, serviciul de internet banking al GarantiBank, a fost lansat in octombrie 2007, initial pentru persoane fizice, iar din luna mai 2008 acesta este disponibil si pentru persoane juridice. La sfarsitul anului 2009, serviciul a inregistrat o crestere de peste 5 ori a numarului de utilizatori, fata de anul 2008, ajungand la aproximativ 30.000.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila).

---

Garanti Online a fost premiat in Turcia de Global Finance de opt ori, incepand cu anul 2000. In cadrul premiilor Global Finance 2009, Garanti Turcia a fost desemnata „Cea mai buna banca de internet banking pentru persoane fizice din Turcia". Pentru performantele sale din 2008, serviciul a primit 10 premii din patru categorii diferite in cadrul primei runde a competitiei "Cele mai bune servicii de Internet banking din Europa 2008", organizate tot de Global Finance.

De asemenea, publicatia locala e-Finance a desemnat Garanti Online serviciul de internet banking cu „Cea mai mare rata de crestere a numarului de clienti inregistrata in 2009 fata de 2008", in luna aprilie 2010.

GE Garanti Bank este o instituţie bancară autorizată de Banca Naţională a României în anul 2009, care a devenit operaţională la sfârşitul lunii mai 2010 prin transferul operaţiunilor sucursalei din România a GarantiBank International N.V. În prezent, GE Garanti Bank are o reţea de 51 de agenţii dintre care 21 in Bucureşti, 100 de bancomate şi peste 6.000 terminale POS. Mai multe informatii pe www.garantibank.ro sau twitter.com/garantibankro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii