Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GE Garanti Bank ofera angajatilor din sectorul public o facilitate de reducere a ratei lunare de plata cu pana la 50%

ro

04 Aug, 2010 22:04 1054 Marime text
GE Garanti Bank ofera angajatilor din sectorul public o facilitate de reducere a ratei lunare de plata cu pana la 50%

Bucuresti, 4.08.2010 - GE Garanti Bank lanseaza o facilitate de reducere a ratei lunare de plata cu pana la 50% pentru orice credit contractat de angajatii din sectorul public. Aceasta facilitate, care poate fi aplicata pe o durata de pana la 6 luni consecutive din momentul solicitarii, este optionala si poate fi accesata oricand in perioada 1 august 2010 - 31 decembrie 2010. De aceasta optiune pot beneficia atat clientii existenti, cat si clientii noi, angajati in sectorul de stat, care vor contracta orice tip de credit pana la sfarsitul anului 2010.

Facilitatea de reducere a ratei lunare de plata poate fi accesata de orice client angajat in sectorul public fara costuri suplimentare. Totodata, cei care opteaza pentru reducerea ratelor isi pot alege singuri suma pe care doresc sa o plateasca (rata putand fi redusa cu pana la 50%), precum si perioada de timp in care doresc sa beneficieze de reducerea ratelor (maxim 6 luni).

„Oferim aceasta solutie de reducere temporara a valorii ratei lunare de plata deoarece ne dorim sa fim alaturi de cei care lucreaza in sectorul public si sa ii sprijinim in aceasta perioada dificila determinata de diminuarea veniturilor cu 25%. Sunt sigur ca facilitatea pe care o oferim, care nu presupune niciun cost suplimentar, ii va ajuta pe multi dintre clientii nostri din sectorul public sa isi gestioneze resursele financiare astfel incat sa isi poata onora toate obligatiile de plata pe care si le-au asumat.", a declarat Murat Atay, Director General, GE Garanti Bank.

Facilitatea de reducere a ratei lunare poate fi atasata urmatoarelor produse de creditare: creditul imobiliar, creditul pentru nevoi personale cu garantii reale, creditul pentru nevoi personale fara garantii, creditul „Summa cum laude" dedicat profesorilor, creditul pentru consolidarea datoriilor si creditul auto. Aceasta poate fi accesata foarte usor, prin completarea unui simplu formular in orice agentie GE Garanti Bank.

Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234.

---

GE Garanti Bank este o instituţie bancară autorizată de Banca Naţională a României în anul 2009, care a devenit operaţională la sfârşitul lunii mai 2010 prin transferul operaţiunilor sucursalei din România a GarantiBank International N.V. În prezent, GE Garanti Bank are o reţea de 52 de agenţii dintre care 21 in Bucureşti, 100 de bancomate şi peste 6.000 terminale POS. Mai multe informatii pe www.garantibank.ro sau twitter.com/garantibankro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii