Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garanti Turcia a fost desemnata pentru a 10-a oara „Cea mai buna banca din Turcia"

ro

19 Jul, 2010 22:01 994 Marime text
București, 19 iulie 2010 - Garanti Turcia, banca mamă a subsidiarei locale GE Garanti Bank, a fost desemnată pentru a 10-a oară „Cea mai bună bancă din Turcia" de către Euromoney, unul dintre liderii mondiali ai publicaţiilor financiare internaționale.

Premiul a fost acordat în urma unei analize complexe realizate de jurnalişti de marcă în domeniul economic, bancheri de renume, clienţi şi analişti independenţi. În fiecare an, premiile de excelență ale publicației Euromoney sunt oferite instituţiilor financiare şi băncilor care obţin cele mai bune performanţe în sectorul privat.

Directorul General al Garanti Turcia, Ergun Özen, a declarat: "Succesul nostru a fost confirmat de nenumărate ori prin sondaje independente efectuate atât la nivel naţional, cât și la nivel internațional. Suntem onorați să primim pentru a 10-a oară acest premiu acordat an de an unei singure bănci din Turcia. Astfel suntem cu un pas mai aproape de viziunea noastră de a deveni „cea mai bună bancă din Europa". Realizările noastre, care sunt apreciate de presa financiară la nivel internațional, se datorează atât interesului continuu al investitorilor noștri, cât mai ales clienţilor şi angajaţilor noştri".

Garanti Turcia, banca mamă a GE Garanti Bank, a înregistrat în primul trimestru din 2010 un profit net consolidat de peste 530 milioane EUR şi un nivel al activelor consolidate de 56,6 miliarde EUR. Euromoney a mai acordat băncii Garanti Turcia distincția „Compania cu cel mai bun management din Europa Centrală şi de Est" atât în 2009, cât şi în 2010.

"Suntem mândri să facem parte dintr-un grup financiar puternic, a cărui performanță a fost recunoscută pe plan internațional de cea mai prestigioasă publicație de profil. Susținerea Garanti Turcia pe parcursul dezvoltării activității noastre în România a fost esențială în evoluția GE Garanti Bank, care a ajuns la o rețea de 51 de agenții în întreaga ţară, o echipă de peste 600 de angajați si un portofoliu de clienți de peste 150.000", a afirmat Murat Atay, Directorul General al GE Garanti Bank.

Despre GE Garanti Bank

GE Garanti Bank este o instituţie bancară autorizată de Banca Naţională a României în anul 2009, care a devenit operaţională la sfârşitul lunii mai 2010 prin transferul operaţiunilor sucursalei din România a GarantiBank International N.V. În prezent, GE Garanti Bank are o reţea de 51 de agenţii dintre care 21 in Bucureşti, 100 de bancomate şi peste 6.000 terminale POS. Mai multe informații pe www.garantibank.ro sau twitter.com/garantibankro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii