Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garanti Bank ofera clientilor sai noi functionalitati in cadrul serviciului de internet banking

ro

13 Jan, 2011 16:34 1083 Marime text
Bucuresti, 13 ianuarie 2011 - Garanti Bank a dezvoltat noi functionalitati pentru platforma de internet banking Garanti Online. Acestea constau in meniuri dedicate pentru plata facturilor curente si reincarcarea cartelei pre-platite de telefonie mobila.

Prin intermediul noului meniu, denumit „Plati", utilizatorii Garanti Online au la dispozitie doua optiuni pentru plata facturilor curente: plata lunara efectuata automat prin Direct Debit, sau prin transfer bancar initiat la plata fiecarei facturi. Platile pot fi efectuate din contul curent sau din limita cardului de credit Bonus Card, in functie de setarile efectuate de client.

O alta functionalitate noua oferita din acest an utilizatorilor serviciului Garanti Online o constituie reincarcarea cartelei pre-platite de telefonie mobila. Clientii trebuie sa introduca doar numarul de telefon mobil pe care vor sa il reincarce, precum si valoarea dorita pentru reincarcare (minim 4 EUR). Plata poate fi efectuata si in acest caz din contul curent sau din limita cardului de credit. Atat plata facturilor, cat si reincarcarea cartelei telefonice se realizeaza instant, gratie sistemului de plati in timp real utilizat pentru prima data de o banca din Romania in cadrul serviciului sau de internet banking.

"In 2010 numarul utilizatorilor serviciului de internet banking Garanti Online a crescut cu peste 70% fata de anul anterior. Acesta este principalul motiv pentru care dorim sa imbunatatim in permanenta functionalitatile acestui serviciu si sa dezvoltam cele mai moderne meniuri, respectandu-ne angajamentul privind calitatea pe care il avem fata de clienti", a declarat Ilker Ozdemir, Director Canale Alternative de Distributie, Garanti Bank.

Noile functionalitati de plata sunt disponibile, intr-o prima etapa, clientilor Vodafone, urmand sa fie extinse in curand si catre alti furnizori de utilitati sau de servicii de telefonie si comunicatii.

***

Garanti Online este serviciul de internet banking al Garanti Bank, premiat in Turcia de Global Finance de opt ori, incepand cu anul 2000. Si in Romania, Garanti Bank a fost desemnata de Global Finance in 2009 si 2010 drept „Cea mai buna banca de internet banking pentru persoane fizice din Romania" pentru evolutia serviciului sau de internet banking. In 2010, numarul de clienti ai serviciului a inregistrat o crestere de 70% fata de 2009, pana la 46.000, iar numarul de tranzactii a crescut de peste doua ori.

Despre Grupul Garanti Romania

Grupul Garanti cuprinde Garanti Bank, cu o experienta de peste 12 ani pe piata bancara din Romania. Grupul si-a extins operatiunile din domeniul serviciilor financiare si de leasing prin integrarea, la sfarsitul anului 2010, a trei institutii financiare non-bancare: Garanti Leasing (marca sub care va opera compania Motoractive Leasing IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care va opera Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care va opera Domenia Credit IFN SA).

Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 200.000. Banca detine o retea de 65 de agentii, 150 ATM-uri si peste 6,500 terminale POS. In plus, banca a inregistrat o crestere de 60% a activelor in 2010 fata de anul precedent, pana la 1,3 miliarde de Euro. Garanti Bank detine pozitia a 14-a in topul local al bancilor in functie de active.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii