Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garanti Bank lanseaza cardul de debit pentru persoane juridice

ro

17 Jan, 2011 17:35 1245 Marime text
Bucuresti, 17 ianuarie 2011 - Garanti Bank lanseaza Business Debit Card, cardul de debit emis in RON, sub sigla Maestro, dedicat persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate. Noul card permite efectuarea de retrageri de numerar la ATM-urile si terminalele POS din tara si din strainatate, plati la comercianti si pe internet, fiind un instrument de plata comod si sigur, prin care clientii isi reduc considerabil riscul gestiunii tranzactiilor cu numerar. In plus, titularul de cont poate solicita emiterea mai multor carduri suplimentare pentru alti utilizatori autorizati, pentru care pot fi desemnate limite de retragere de numerar la ATM-uri si terminalele POS.

Odata cu lansarea pe piata a acestui card, Garanti Bank ofera urmatoarele conditii speciale clientilor care il solicita pana la data de 31.03.2011: zero comision de emitere si zero comision de retragere numerar la ATM-urile Garanti Bank si ale oricarei alte banci din Romania in perioada 17.01 - 31.03.2011.

"Business Debit Card este primul produs de card pe care il oferim clientilor nostri persoane juridice, prin care completam gama de produse si servicii dedicate acestora. Utilizand acest card de debit, firmele vor putea beneficia de multiplele avantaje privind costurile aduse de acesta, gestionandu-si in acelasi timp disponibilitatile financiare cu mai multa usurinta", a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

De asemenea, prin intermediul Business Debit Card clientii pot efectua la ATM-urile Garanti Bank urmatoarele operatiuni: interogarea gratuita a soldului contului atasat cardului, schimbarea gratuita a codului PIN, precum si schimburi valutare intre conturile asociate cardului la rate de schimb mai avantajoase decat la ghiseele bancii pentru schimburile valutare efectuate de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 - 18:00.

***

Despre Grupul Garanti Romania

Grupul Garanti cuprinde Garanti Bank, cu o experienta de peste 12 ani pe piata bancara din Romania. Grupul si-a extins operatiunile din domeniul serviciilor financiare si de leasing prin integrarea, la sfarsitul anului 2010, a trei institutii financiare non-bancare: Garanti Leasing (marca sub care va opera compania Motoractive Leasing IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care va opera Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care va opera Domenia Credit IFN SA).

Garanti Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 200.000. Banca detine o retea de 65 de agentii, 150 ATM-uri si peste 6,500 terminale POS. In plus, banca a inregistrat o crestere de 60% a activelor in 2010 fata de anul precedent, pana la 1,3 miliarde de Euro. Garanti Bank detine pozitia a 14-a in topul local al bancilor in functie de active.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii