Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărături în rate, cu Cardul Deştept de la Banca Românească

ro

03 Nov, 2011 16:13 1719 Marime text

Bucureşti, 03 noiembrie - Banca Românească oferă acum posesorilor de carduri de credit facilitatea de a-şi achita cumpărăturile efectuate oriunde în ţară sau străinătate în maximum 24 de rate, cu 0% dobândă, prin activarea opţiunii „Rate deştepte".

Programul „Rate Deştepte" este disponibil pentru orice cumpărături de minim 200 lei, efectuate cu cardul de credit MasterCard Standard - Cardul deştept de cumpărături de la Banca Românească. Astfel, produse diverse pot fi plătite în 3, 6, 12 sau 24 de rate. Costurile lunare de activare a planurilor de activare de rate sunt de 0,5% pentru planurile de 3, 6, 12 rate şi respectiv 1% pentru planul de 24 de rate.

„Lansarea programului Rate Deştepte, la costuri foarte avantajoase, oferă acum clienţilor, posesori de carduri Banca Românească, mai multă flexibilitate în administrarea finanţelor personale. Banca Românească continuă astfel politica sa de a oferi clienţilor noi produse şi servicii pe care deţinătorii cardurilor le doresc", a declarat Lakis Couninis, director executiv Unitatea Retail din cadrul Băncii Româneşti.

Un beneficiu major al programului „Rate Deştepte" constă în faptul că posesorii de card de credit pot achita în rate orice cumpărătură de minim 200 lei efectuată cu cardul la orice comerciant sau pe internet, atât în ţară, cât şi în străinătate. Activarea unui plan de rate se face prin apelarea numărului de Asistenţă Clienţi 021.304.81.00.

De exemplu, la cumpărături de 2000 de lei, cu plata în 6 rate lunare, valoarea ratei lunare va fi de 343.33 RON. Limita minimă de credit pentru Cardul Deştept de Cumpărături este de 800 RON, în timp ce cea maximă ajunge până la 20.000 RON. MasterCard Standard - Cardul deştept de cumpărături de la Banca Românească oferă cea mai generoasă perioadă de graţie de până la 61 de zile, pe parcursul căreia clienţii beneficiază de 0% dobândă la plata cumpărăturilor la comercianţi şi internet.

Pe lângă ratele deştepte, MasterCard Standard oferă posesorilor săi şi alte facilităţi - accesul la Reduceri Deştepte şi SMS Alert. Reduceri deştepte este o facilitate oferită tuturor posesorilor de card Banca Românească. „Reduceri deştepte" oferă acces la reduceri de până la 35% în magazinele şi locaţiile partenere. Lista comercianţilor parteneri Banca Românească incluşi în programul „Reduceri deştepte" este disponibilă la adresa www.banca-romaneasca.ro. SMS Alert este un serviciu opţional prin care deţinătorul cardului poate solicita prin apelarea numărului de Asistenţă Clienţi 021.304.81.00 activarea opţiunii de a primi informaţii despre tranzacţiile efectuate prin mesaj tip SMS transmise către telefonul mobil al deţinătorului cardului.

Despre Banca Românească

Cu un capital social de pana la 200 milioane Euro şi o reţea naţională de sucursale distribuite in toate orasele importante ale tarii, Banca Romanească are 18 ani de activitate pe piaţa bancară din România. În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt acţionar important este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) care deţine 10,21% din capitalul social al băncii. Banca Romaneasca este una dintre cele mai lichide banci de pe piata locala, cu un indice de solbavilitate de 24%, comparativ cu o medie a sistemului de 14% si un minim reglementat de 10%.

În paralel, NBG este, in prezent, banca cu cele mai mari lichidităţi din sud-estul Europei, fiind lider de piaţă în Grecia din punct de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu Octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienţă de 169 de ani, cu o puternică prezenţă internaţionala prin cele peste 1.700 unităţi bancare. Dintre companiile reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se mai numară: NBG Securities România, Garanta Asigurări, NBG Leasing si NBG Factoring Romania.

www.banca-romaneasca.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii