Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR Tenis Partener Platinum - Cupa DPD, primul "Mare Slem" al tenisului pentru amatori, din sezonul 2011

ro

24 May, 2011 19:25 2188 Marime text

Bucuresti, 24 mai. Competitia care deschide drumul marilor evenimente BCR Tenis Partener Platinum din 2011 reuneste, in perioada 26-29 mai, la Mamaia, la Tenis Club Idu, aproximativ 200 de jucatori amatori de tenis, cumuland peste 200 de meciuri, disputate in numai 4 zile. In plus, copiii pana in 10 ani se vor intrece in turneul care le este dedicat: BCR Tenis10. Si in acest an, primul turneu "de Mare Slem" al amatorilor, Cupa DPD, coincide cu primul Mare Slem al profesionistilor, Roland Garros.

In 2011, circuitul BCR Tenis Partener, aflat la al treilea sezon, capata o si mai mare amploare. O atesta numarul jucatorilor inscrisi, dar si raspandirea fara precedent a competitiilor de tenis pentru amatori, organizate pe intreg teritoriul tarii (peste 200 de turnee, in peste 100 de cluburi de tenis din 53 de orase).

In acest context, BCR Tenis Partener reia seria turneelor Platinum, initiata anul trecut: Mamaia (26-29 mai), Cluj-Napoca (23-26 iunie), Arad (28-31 iulie), Bucuresti (8-11 septembrie).

Evenimentul din Mamaia va fi primul "Mare Slem" al tenisului pentru amatori din acest sezon, o sarbatoare dedicata tuturor iubitorilor sportului, care imbina competitia cu pasiunea si divertismentul si care promoveaza sanatatea, miscarea si distractia. Pe langa competitia de tenis propriu-zisa, fiecare zi va surprinde participantii si invitatii prin evenimentele conexe pregatite de organizatori:

Joi, 26 mai. Startul evenimentului va fi marcat de conferinta de presa cu participarea organizatorilor, a sponsorilor si a unor sustinatori reprezentativi ai unui stil de viata sportiv si sanatos. In aceeasi zi va fi pusa in teren si prima minge de joc, iar seara toti jucatorii si invitatii speciali sunt asteptati la DJ Players' Party.

Start meciuri: 08:30

Conferinta de presa: 11:30

DJ Players' Party: 21:00.

Vineri, 27 mai. Jucatorii si invitatii lor sunt asteptati sa participe la jocuri distractive si la testarea celor mai noi si performante echipamente de tenis, in cadrul Wilson Fun Zone. Pot continua distractia pe plaja hotelului Vega, la Vega Beach Sport.

Wilson Fun Zone: 14:00

Vega Beach Sport: 16:00.

Sambata, 28 mai. Cei care au iesit de pe tablourile de joc ale Cupei DPD pot intra intr-un alt concurs. La tenis de masa.

Turneu de tenis de masa: 10:00.

Duminica, 29 mai. Copiii cu varste pana in 10 ani vor descoperi tenisul usor, distractiv si sanatos, in cadrul competitiei BCR Tenis10, Cupa Erste Asset Management. Evenimentul, integrat in proiectul mai amplu Tenis10, va fi completat de numeroasele surprize pregatite de organizatori si sponsori atat pentru cei mici, cat si pentru parinti.

Despre BCR Tenis Partener

BCR Tenis Partener este comunitatea tuturor amatorilor de tenis, deschisa oricarui pasionat, indiferent de nivelul de joc sau de sex, cu varsta peste 11 ani.

BCR Tenis Partener inseamna: noi parteneri de joc, partide cu miza, turnee, clasament, reduceri la inchirierea terenurilor de tenis si la echipamentul sportiv, alte beneficii din partea sponsorilor si partenerilor proiectului. Toate facilitatile oferite sunt sustinute de o complexa platforma online, www.bcrtenispartener.ro, similara celei a circuitului profesionist ATP.

 BCR Tenis Partener in 2009 - let's tennis!

Peste 3 500 de jucatori au participat la 107 turnee, organizate in 56 de cluburi de tenis din 35 de orase.

 BCR Tenis Partener in 2010 - mai mult decat tenis

Peste 5 000 de jucatori au participat la 154 de turnee, organizate in 73 de cluburi de tenis din 43 de orase.

 BCR Tenis Partener in 2011- Tenis pentru toti

Peste 200 de turnee vor fi organizate in 101 cluburi de tenis din 53 de orase. Obiectivul este ca numarul pasionatilor de tenis inscrisi in BCR Tenis Partener sa atinga 8 000.

Despre MPG

MPG (Media Production Group) este o companie de marketing sportiv si media, care promoveaza sportul, incurajeaza si faciliteaza practicarea acestuia, oferind o platforma viabila si eficienta de comunicare de brand, prin evenimentele sportive si produsele media pe care le coordoneaza.

VIZIUNE: O lume in care sportul are un rol benefic major in dezvoltarea personala, profesionala si comunicarea interumana.

MISIUNE: Incurajam, facilitam si promovam implicarea activa in sport, exploatand modalitatile prin care pasiunea devine un mod de exprimare in randul practicantilor si, in acelasi timp, o platforma pentru comunicarea de brand.

VALORI: Oamenii Pasiunea Calitatea Integritatea Responsabilitatea

PORTOFOLIU

Despre BCR

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr. 1 în Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld. EUR), banca Nr. 1 dupa numarul de clienti si banca Nr. 1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere a clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare, prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail, localizate in majoritatea oraselor cu peste 10 000 de locuitori din intreaga tara. BCR este banca Nr. 1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM (peste 2 000 de bancomate) şi POS (peste 18 000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti), precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

Despre DPD

Transparenta, incredere, siguranta si calitatea serviciilor, acestea sunt valorile dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi.

Misiunea noastra este sa preluam si sa livram colete in reteaua noastra europeana, oferind constant servicii sigure, adaptate nevoilor clientilor.

DPD Romania, lider european in curieratul rutier, este o companie sigura, in permanenta aproape de client venind constant in intampinarea nevoilor acestuia. DPD Romania s-a format in martie 2008, cand GeoPost Yurtici Kargo a achizitionat pachetul majoritar al firmei Pegasus. A urmat un proces de dezvoltare, implementare si aliniere la cerintele grupului DPD. In 3 ani, DPD Romania se poate mandri cu prezenta in topul primelor 5 companii de curierat din Romania, cu o echipa de peste 500 de profesionisti, tehnologii si sisteme informatice de ultima ora, acoperire nationala integrala si peste 220 de destinatii de livrare internationale.

DPD Romania este fara doar si poate o companie responsabila. In sprijinul acestei afirmatii vin actiunile DPD si grija constanta pentru un mediu si un stil de viata sanatos.

Implicarea DPD in circuitul BCR Tenis Partener vine sa sustina cele mentionate mai sus. Suntem o companie dinamica, care se adreseaza unui public activ si in continua miscare, prin urmare parteneriatul cu turneul de tenis a venit in mod firesc. Sustinem spiritul de echipa dar si competitivitatea, visurile dar si sacrificiul, indiferent de varsta.

BCR Tenis Partner este un proiect care se adreseaza tuturor, fara sa puna bariere legate de varsta, sex sau nivelul de pregatire. Ne-am dorit sa ne implicam in acest proiect deoarece credem ca miscarea este benefica indiferent de varsta si o viata activa este o viata sanatoasa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii