Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR sprijina clientii cu dificultati de plata a imprumuturilor

ro

19 Jul, 2010 22:04 1193 Marime text
BCR a implementat o procedura rapida de re-esalonare a imprumuturilor pentru clientii aflati in dificultati financiare
Noua procedura vizeaza in principal aplicarea rescadentarii prin reducerea ratelor lunare cu pana la 50% pentru 6 luni; rescadentarea nu presupune costuri suplimentare pentru clienti
Clientii care au sau care estimeaza ca vor avea dificultati de rambursare a imprumuturilor au la dispozitie peste 700 de consilieri in sucursalele BCR

Bucuresti, 19 iulie 2010 - BCR a implementat o procedura rapida de re-esalonare a imprumuturilor pentru clientii cu dificultati de plata a imprumuturilor. Noua procedura vizeaza simplificarea documentatiei pentru aplicarea rescadentarii prin reducerea ratelor lunare cu pana la 50% pentru 6 luni.

In perioda urmatoare ne asteptam la un numar crescut de solicitari de sprijin venite din parte clientilor nostri afectati de diminuarea veniturilor lunare, in special angajatii din sectorul public. Oferim in mod proactiv solutii de re-esalonare a creditelor pentru toti clientii care au sau estimeaza ca vor avea dificultati de rambursare, a declarat Stefan Coroianu, Director Credite Retail in cadrul BCR.

Clientii care inregistreaza restante sau care estimeaza ca vor avea dificultati de rambursare sunt invitati sa contacteze sucursalele BCR unde peste 700 de consilieri la stau la dispozitie cu sfaturi si sprijin pentru re-esalonarea creditelor. Rescadentarea nu presupune costuri suplimentare (taxe ori comisioane) pentru clienti. BCR ofera astfel solutii viabile si rapide pentru clientii afectati de diminuarea veniturilor salariale.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16.4 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 668 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,5 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republic Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 martie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 208,0 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 255,2 milioane EUR si un raport cost venituri de 49,2%.

* *

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, puteti afla:

Accesand Portalul BCR la adresa www.bcr.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii