Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR scutește clienții RCS & RDS de grija facturilor lunare

ro

11 Apr, 2012 21:47 1527 Marime text

  • BCR a implementat, împreună cu Euplatesc, sistemul de plăți recurente pentru cel mai mare furnizor de televiziune și de internet din România, RCS & RDS
  • Serviciul este disponibil gratuit pentru clienții companiei, pe site-ul www.rcs-rds.ro

11 aprilie 2012 - Banca Comercială Română (BCR) a implementat, împreună cu Euplatesc, posibilitatea de a plăti recurent facturile pentru abonații furnizorului de televiziune, internet, telefonie fixă și mobilă, RCS & RDS.

Acest serviciu este gratuit pentru clienții RCS & RDS și poate fi utilizat de către deținătorii de carduri emise de orice bancă din România, emis de orice bancă, debit sau credit, sub sigla Visa și Mastercard.

"Clientii scapă astfel de grija lunară a plății facturilor. Banii se retrag automat din cont la data scadentă, iar clientul primește înștiințarea și confirmarea plății pe email. Plățile recurente sunt încă un pas important pe care BCR îl face pentru îmbunătățirea vieții clientilor" a declarat Ahu Atay, director carduri BCR.

Pentru a folosi serviciul de plăți recurente, clienții RCS & RDS trebuie să parcurgă următoarele etape:

1. Accesarea www.rcs-rds.ro, zonele „Modalitati de plata a facturii" sau „Contul meu Digi",

2. Intrarea in aplicatia de plata online directa sau inregistrarea şi/sau logarea în contul de client 

3. Selectarea optiunii de plata factura, moment in care se solicita confirmarea activarii serviciul de plată recurentă. Această opţiune apare pe formularul de colectare a datelor despre card.

4. Primirea mesajului de informare despre plata recurentă şi o listă derulantă pentru alegerea numărului de plăţi dorite (intre 1 - 12 luni)

5. Selectarea optiunii de plata dorita

6. Primirea unui email de confirmare aferent platii efectuate

Serviciul pune la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a renunţa la plata recurentă şi o adresă de email şi un număr de telefon pentru a răspunde solicitărilor legate de plata recurentă.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 667 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 210,0 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 3.627,6 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.5%.

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia.

Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

www.rcs-rds.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii