Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:35 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR lansează serviciul Direct Debit pentru clienţii ORANGE

ro

05 Jun, 2012 21:50 786 Marime text

Bucureşti, 5 iunie 2012 - Banca Comercială Română (BCR) oferă clienţilor săi, abonaţi la serviciile de telefonie oferite de ORANGE ROMANIA, posibilitatea să îşi achite facturile prin Direct Debit, fără comision.

Titularii de cont curent în lei la BCR, persoane fizice sau persoane juridice, pot efectua plăţi cu caracter regulat, fără a fi nevoie să se deplaseze la bancă, mandatând banca să transfere banii direct în contul furnizorului.

Pentru a beneficia de Direct Debit este suficientă doar încheierea unui Contract de Mandat, la oricare unitate a BCR sau direct prin intermediul Serviciului de efectuare operaţiuni prin Canale Alternative BCR.

Printre avantajele acestui serviciu se numără: setarea, modificarea si anularea mandatului sunt gratuite iar platile se efectueaza fara comision, evitarea riscului neplăţii la timp din diverse motive a facturilor, dar şi realizarea unei economii de timp, prin posibilitatea achitării unor plăţi cu caracter de regularitate.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 643 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 martie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,7 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 915,7 milioane EUR si un raport cost/venituri de 50.8%.

Ti-a placut articolul?

Comentarii