Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR în parteneriat cu Sensiblu lansează prima campanie din Romania adresată posesorilor de carduri contactless

ro

13 Jun, 2012 19:30 1323 Marime text

Bucureşti, 13 iunie 2012 - Banca Comercială Română lansează prima campanie din Romania ce promovează utilizarea cardurilor contactless - „Pentru o viaţă sănătoasă plăteşte cu cardul BCR!". Campania se derulează în cadrul reţelei de farmacii Sensiblu din Bucureşti.

"Inovaţia a fost şi este unul dintre pilonii strategiei BCR legate de business-ul de carduri şi prin această campanie utilizam tehnologia pentru a fi cu un pas înaintea aşteptărilor clienţilor noştri. BCR a fost prima bancă din România care a lansat cardurile contactless şi care a instalat POS-uri contactless. Dorim să încurajăm utilizarea cardurilor contactless pentru cumpărăturile noastre uzuale, de valoare mică şi medie, de până la 100 lei", a declarat Ahu Atay, Director Executiv al Directiei de carduri Carduri BCR.

Mecanismul campaniei prevede acordarea automată prin SMS a unui cod valoric, pentru fiecare tranzacţie în valoare de minim 50 lei efectuată în reţeaua de farmacii Sensiblu cu un card contactless emis de BCR.

"De 15 ani, inovaţia pusă în slujba pacientului este motorul dezvoltarii Sensiblu: prima farmacie de format deschis, primul card de fidelitate într-o farmacie, primele parteneriate cu instiţutii bancare în beneficiul clienţilor sunt doar cateva exemple. Odata cu introducerea plăţii contactless, clienţii Sensiblu vor avea la dispoziţie cel mai facil şi rapid mod de a-şi achiziţiona produsele necesare pentru sănătate, îngrijire şi frumuseţe, într-un mediu plăcut, beneficiind de consiliere de specialitate", spune Dan Nicolescu, Marketing Director Sensiblu

Campania se derulează în Bucureşti, în perioada 12 -27 iunie 2012 şi se adresează posesorilor de carduri contactless emise sub sigla VISA, respectiv Zambet BCR si BCR Powercard contactless.

* *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 643 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

* *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 martie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,7 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 915,7 milioane EUR si un raport cost/venituri de 50.8%.

* *

Despre Sensiblu

Sensiblu este de 15 ani lider pe piaţa de sanatate şi frumuseţe din Romania, fiind cea mai mare reţea de farmacii sub un brand. Propunerea unică a Sensiblu, adresaă pacienţilor şi clienţilor celor peste 400 de farmacii, este îmbinarea soluţiilor pentru o viaţă sănătoasă şi a celor pentru frumuseţe şi stare de bine. Pentru mai multe informaţii vizitaţi:

www.sensiblu.com

http://www.facebook.com/Sensiblu

twitter.com/Sensiblu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii