Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:48 20 07 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banca Comercială Carpatica lansează creditul La Fix - credit de nevoi personale fara garantii imobiliare si cu dobanda fixa

ro

11 Nov, 2010 17:22 873 Marime text
Incepand cu data de 11 noiembrie 2010, Banca Comerciala Carpatica ofera creditul La Fix, credit de nevoi personale fara garantii imobiliare si cu dobanda fixa, adaptat cerintelor actuale de piata.

Pentru a fi de un real ajutor clientilor, creditul de nevoi personale La Fix vine fara comisioane si cu dobanzi fixe, eliminandu-se astfel riscul fluctuatiei indicatorilor robor si euribor. Banca percepe o dobanda fixa la lei de 19,99% si 15,99% pentru creditele acordate in euro. Perioada maxima pe care se pot contracta creditele este de 10 ani, suma maxima ce poate fi acordata fiind de 10.000 euro sau echivalent lei.

„Tendinta pietei si solicitarile clientilor ne-au determinat sa venim cu un nou produs, creditul La Fix, pentru care nu percepem comisioane si nici garantii imobiliare. Dobanzile sunt fixe, astfel clientii sunt feriti de surprizele neplacute de majorare neprevazuta a ratei si isi pot planifica mai usor bugetul. Am denumit acest credit La Fix, deoarece se potriveste nevoilor financiare actuale ale clientilor si, subliniez, dobanzile sunt fixe. Speram ca lansarea acestui produs, cu toate caracteristicile mentionate, sa fie o surpriza placuta pentru toti cei care au nevoie de un astfel de credit si ii asteptam sa apeleze cu incredere la produsele si serviciile oferite de noi.

Ne straduim sa fim mereu aproape de clienti cu oferte avantajoase si transparente din punct de vedere al costurilor, avand in portofoliu produse precum creditul de refinantare OneSmart si acum, creditul de nevoi personale La Fix, carora nu le-am atasat nici un comision, tocmai pentru a nu incarca clientii cu alte costuri. Chiar in aceasta perioada avem in derulare o promotie valabila pana la sfarsitul anului, la creditul de refinantare OneSmart, pe care il oferim fara dobanda si fara rate in primele 3 luni de la acordare, pentru persoanele fizice care au nevoie de o refinantare a creditelor existente", afirma Georgiana Mincu, Director Executiv Retail.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999, in urma cu 11 ani. In prezent, Banca detine o retea teritoriala vasta de 172 de sucursale si agentii acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Ti-a placut articolul?

Comentarii