Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alpha Bank Romania lanseaza prima campanie dedicata exclusiv asociatiilor de proprietari - 23.02.09

ro

23 Feb, 2009 22:05 991 Marime text

Comunicat de presă

Alpha Bank lansează Campania Alpha Administrator, dedicată Asociaţiilor de Proprietari

Bucureşti, 23 februarie 2009

Alpha Bank România lansează prima campanie dedicată exclusiv asociaţiilor de proprietari, oferind un pachet ce include un cont curent cu dobândă de depozit şi alte facilităţi ataşate.

Contul curent pus la dispoziţia asociaţiilor de proprietari prin campania Alpha Administrator oferă acces permanent şi facil la fonduri, precum şi dobânzi atractive, bonificate la soldul zilnic, cu valori comparabile cu cele ale depozitelor la termen.
În plus, atât pentru deschiderea contului, cât şi pentru retragerea sumelor comisionul este de 0%, iar pentru toate operaţiunile uzuale (depuneri, plăţi sau încasări) banca nu percepe alt comision, cu excepţia celor aferente BNR.

Campania Alpha Administrator este susţinută de Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat, organizaţie ce reprezintă interesele asociaţiilor de proprietari din România. “Am semnalat de nenumărate ori necesitatea unor produse bancare dedicate asociaţiilor de proprietari. Suntem în anul 2009, dar majoritatea administratorilor de bloc preferă încă plăţile în numerar, la ghişeele furnizorilor de utilităţi. Produsul oferit de Alpha Bank asociaţiilor de proprietari oferă siguranţă, economie de timp, eficienţă şi răspunde unor nevoi existente de multă vreme în piaţă“, a declarat Mihai Mereuţă, Preşedintele Ligii Asociaţiilor de Proprietari Habitat.

Contul poate fi constituit în lei sau în euro. În funcţie de valoarea sumelor din cont, dobânda poate ajunge până la 11,50% p.a pentru conturile în lei şi până la 4,25% p.a pentru conturile în euro. Accesul la fonduri se poate face oricând, fără a se pierde dobânda calculată la zi.

Asociaţiile care aleg contul curent oferit prin Campania Alpha Administrator beneficiază de acces gratuit la serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin intermediul căruia pot efectua în orice moment, de la computerul de acasă, plata utilităţilor sau alte operaţiuni specifice Asociaţiilor de Proprietari, fără a se mai deplasa la ghişeele diverselor instituţii.

Deschiderea contului curent se face uşor, solicitanţii beneficiind de consiliere gratuită la oricare dintre cele 200 de unităţi ale băncii. 

Despre Alpha Bank
ALPHA BANK ROMANIA, înfiinţată în anul 1994, aparţine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group. Plasată în topul primelor bănci din România, Alpha Bank operează pe plan local printr-o reţea formată din 200 de unităţi, dintre care 48 în Bucureşti şi 152 în celelalte regiuni ale ţării.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi www.alphabank.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii