Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:45 20 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

All Inclusive - pachetul complet de servicii de cont curent de la Citibank România

ro

18 Jul, 2012 15:29 895 Marime text

 Marcând 200 de ani de experienţă globală, Citibank reconfirmă orientarea sa unică către clienţi prin lansarea unei soluţii financiare creative şi responsabile

 Clienţii au acces la un pachet complet de beneficii, având posibilitatea de a efectua toate operaţiunile bancare în schimbul unui comision lunar unic, cu noul cont curent All Inclusive de la Citibank România

În schimbul unui comision unic lunar de 30 de lei, clienţii beneficiază de toate operaţiunile disponibile pentru contul curent: retrageri gratuite la oricare ATM din lume, comisioane zero pentru toate tranzacţiile efectuate pe orice canal, banking gratuit 24/7 online, pe mobil sau prin telefon, respectiv prin Citibank Online, Citi Mobile şi CitiPhone Banking, alerte gratuite prin sms şi email pentru tranzacţiile cu cardul de debit sau din contul curent.

În plus, în cadrul aceluiaşi pachet, clienţii primesc asigurare de călătorie gratuită, ataşată cardului de debit, ce acoperă serviciile medicale de urgenţă în caz de îmbolnăvire sau accident şi/sau pierderea/ furtul bunurilor proprii pe perioada călătoriilor în străinatate, întârzierea zborului, întârzierea sau pierderea bagajelor şi altele.

De asemenea, clienţii beneficiază de reduceri de până la 50% în 1700 de locaţii ale comercianţilor din reţeaua Citi Partener din întreaga ţară (hoteluri, restaurante, magazine, agenţii de turism, săli de fitness, centre medicale). Nu în ultimul rând, clienţii beneficiază de operaţiunea de schimb valutar fără comision la ATM-urile Citibank care permit retragerea de numerar în ambele monede: lei şi euro

"Deşi multe persoane nu se gândesc niciodată la cheltuielile totale cu banca sau nu ştiu suma totală a comisioanelor pe care le plătesc într-o lună, acestea sunt cu siguranţă nemulţumite de spectrul larg de taxe şi comisioane aplicate operaţiunilor bancare curente.

Aşadar, considerăm firesc să lansăm acest pachet competitiv de servicii All Inclusive, prin care venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor pentru economisire, transparenţă, predictibilitate şi linişte în relaţia lor cu banca. Acest produs le permite clienţilor să efectueze un număr nelimitat de operaţiuni bancare din contul curent fără nicio grijă cu privire la comisioanele suplimentare", a explicat Mihaela Nacu, Director Vânzări şi Distribuţie la Citibank România.

Contul All Inclusive este oferit cu garanţie de satisfacţie, aşa încât în situaţia în care clientul nu este mulţumit de serviciile primite timp de şase luni, banca returnează integral comisionul lunar.

Informaţii suplimentare despre contul All Inclusive sunt disponibile online pe www.citibank.ro sau la linia CitiPhone 0800801040.

***

Despre Citi

Citi, una dintre cele mai importante companii internaţionale de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.

Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi.

Despre Citibank România

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresele www.citibank.ro | Facebook: www.facebook.com/CitibankRomania.

Ti-a placut articolul?

Comentarii