Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat privind participarea unei delegații a Autorității Electorale Permanente la Sesiunea Ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România

ro

20 Feb, 2014 18:40 1278 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă (A.E.P.) informează că vicepreședintele A.E.P. Dan Vlaicu și șeful Direcției informatică, Gabriel Saucă, au participat marți, 18 februarie 2014, la Sesiunea Ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România (A.Co.R.).
Evenimentul, organizat la București sub înaltul patronaj al Comisarului european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Dacian Cioloș, a avut tema centrală „Abnegație, altruism, armonie și autoritate în Asociație – 2014”. Pe agenda de lucru au fost incluse subiecte legate de activitatea curentă a asociației, evaluarea Acordului de parteneriat încheiat între Asociația Comunelor din România și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, propuneri legislative menite să îmbunătățească activitatea de la nivelul comunelor, cât și prezentarea unor proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă implementate de A.Co.R..
Vicepreședintele A.E.P. Dan Vlaicu a vorbit despre importanța operaționalizării Registrului electoral în contextul alegerilor pentru Parlamentul European din luna mai a acestui an și despre rolul deosebit pe care îl au primarii în raport cu acest nou instrument de lucru.
„Scopul principal al Registrului electoral este acela de a asigura o evidență cât mai exactă a alegătorilor din fiecare localitate. Apreciem că am lucrat foarte bine cu toți primarii în perioada de testare a Registrului electoral”, a declarat Dan Vlaicu.
Vicepreședintele A.E.P. le-a reamintit membrilor A.Co.R. că le revine responsabilitatea tipăririi listelor electorale pentru scrutinul din luna mai a acestui an și i-a asigurat că Autoritatea le stă la dispoziție în continuare pentru buna organizare a alegerilor și pentru asigurarea operării în condiții optime în Registrul electoral.
 
20.02.2014
Direcția Comunicare și relați iexterne
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii