Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:19 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESĂ AEP - privind nominalizarea Autorității Electorale Permanente la Premiile Electorale Internaționale din anul 2014 - 15 oct 2014

ro

15 Oct, 2014 13:22 922 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a fost nominalizată la Premiile Electorale Internaționale 2014, categoria „Egalitatea de gen”. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 5 decembrie, în cadrul unei ceremonii de premiere, eveniment care va avea loc în Cape Town, Africa de Sud.

În baza atribuțiilor stabilite prin lege, Autoritatea Electorală Permanentă a desfășurat de-a lungul timpului studii și proiecte referitoare la interesele, nevoile și dificultățile întâmpinate în exercitarea drepturilor electorale de către femei.

Reamintim faptul că în anul 2013, AEP a fost premiată pentru realizări remarcabile în activitatea de promovare a participării la vot a tinerilor alegători.

Premiile Electorale Internaţionale reprezintă o iniţiativă a Centrului Internațional pentru Studii Parlamentare (ICPS), prin intermediul căreia sunt recunoscute la nivel internaţional activitatea organismelor de management electoral din întreaga lume.

Ti-a placut articolul?

Comentarii