Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Marii Negre, sarbatorita la Centrul de Scafandri

ro

30 Oct, 2011 15:05 1584 Marime text

Ziua Marii Negre, sarbatorita la Centrul de Scafandri

Ziua Internationala a Marii Negre va fi sarbatorita de elevii clasei a 9-a a Colegiului National Mircea cel Batran. Acestia, sub coordonarea dirigintelui Adina Dogaru, vor vizita Centrul de Scafandri si Danele Militare din Portul Constanta pe data de 31 octombrie. Elevii vor invata care este importanta Marii Negre pentru locuitorii Constantei.
Evenimentul va fi organizat de catre Grupul de Dezvoltare Durabila, in parteneriat cu Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral, Centrul de Scafandri Constanta si sprijinit de SC Solarom SRL Constanta.
Grupul de Dezvoltare Durabila este o asociatie care promoveaza parteneriatul intre institutii si societatea civila si sustine implicarea tinerilor in proiecte transationale.
Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral este autoritatea statului care se ocupa cu gestionarea resurselor de apa din Romania, avand atributii de administrare in ceea ce priveste plajele si falezele litoralului romanesc
Centrul de Scafandri – este autoritatea unică de brevetare a scafandrilor, de autorizare şi inspectare a activităţilor subacvatice cu scafandri, fiind deschisă colaborării cu alte structuri din domenii conexe
SC Solarom SRL Constanta - Implementeaza sisteme de incalzire ce folosesc energia solara.

Coordonator proiecte
Roxana Evdochim

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii